Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
gabryelaalex a scris:
eu ce fac pana la urma cu testamentul.
Întrebaţi-l pe acela cu care v-ati sfatuit in persoană (faţă în faţă) inainte de a o apuca pe cărarea pe care aţi luat-o.
nu prea m-a sfatuit nimeni pt ca buni la notar a zis ca vrea sa vanda si caii dar nu exista si nici nu am avut vreodata vreun cal.....eu m-am dus cu ea la comisie de la iml si cei de acolo au zis ca nu are discernamant...autoritatea tutelara a zis ca desemneaza cu curatot special adica eu ca nu vrea nimeni si sa am grija de ea pana ma pune tutore daca desigur vreau adica primaria a fost cu ideea ....eu m-am trezit in mijlocul actiunii si trebuie sa le iau ca atare .....cred...
Ciprian_Maftei a scris:
Faceti o cerere, cereti numar de inregistrare si daca in 30 de zile nu va raspund, actiune in instanta. simplu. Va poarta pe drumuri.
Faceti o cerere, cereti numar de inregistrare si daca in 30 de zile nu va raspund, actiune in instanta. simplu. Va poarta pe drumuri.
Pentru 25 de lei nu merita sa dezbateti succesiunea, sa fim seriosi.
Cereti adresa de radiere in calitate de garant ipotecar.
daca erati garant pentru alta persoana care nu avea mostenitori? Ce raspuns va dadea atunci banca?
Succes!!!