avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1476 soluții astăzi
Forum Activitate mihaelarizea2005

Activitate mihaelarizea2005

buna ziua!
Am si eu o intrebare,baietelul meu impineste varsta de 3 ani pe 8 februarie 2013, iar cel micut are doar 1 an si 7 luni si inca nu am primit prima de nastere de la serviciu (am facut cerere in urma cu 3 ani, pentru primul) pe motiv ca nu sunt bani. Mai pot face ceva ca sa pot obtine acest salariu mediu / unitate?De fapt sunt 2 salarii pe care ar trebui sa le primesc.

multumesc anticipat!
NU SE POT LUA IN CALCUL ULTIMII 3 ANI IN CARE AM FOST IN ACTIVITATE?
chiar nimeni nu ma poate ajuta cu un rasuns?
Buna ziua!Sunt secretara in invatamant si momentan ma aflu in cel de-al doilea concediu ingrijire copil. Am nascut primul copil in februarie 2010, iar in iunie 2011 am nascut al doilea copil.anul acesta in iunie ar trebui sa ma reintorc la serviciu.Intrebarea mea este daca ma poate trece la alta treapta de salarizare,mai precis la studii superioare, tinand cont ca inainte sa intru in concediu am fost incadrata pe studii scurta durata?in acest concediu am obtinut diploma de licenta.daca se poate as dori sa tiu si la ce treapta ar tebui sa ma incadreze.
multumesc anticipat
buna ziua!

Am o prietena care a realizat venituri din incheieri de asigurari in timpul concediului de crestere copil.A declarat la finante pe anul trecut venitul suplimentar care a fost de 10 lei ( si-a facut asigurare doar pentru masina ei)pentru care a platit impozit la administatia financiara de 1leu.Intrebarea era daca poate face in continuare asigurari cat e in ccc?
Daca nu, ce se intampla cu indemnizatia primita pana acum?(odata cu incheierea de asigurari?a auzit ca nu trebuia sa realizeze venituri impozabile cat timp se afla in ccc.daca a gresit, cum sa o repare?

multumesc anticipat!
va multumesc pentru lamuriri!
doar ce am primit raspuns la petitia pe care am facut-o la Prestatii Sociale Bucuresti, din care rezulta ca nu beneficiez de cei 600 lei ( pe perioada suprapunerii ccc) pentru ca primul copil a implinit varsta de 2 ani deja.mie nu mi este clar totusi, cred ca ar trebui sa primesc 600 lei (pe 8 luni) retroactiv pentru ca modificarile din octombrie zice ca PERSOANELE CARE SE AFLA DEJA IN PLATA SI CELE CARE VOR NASTE DUPA 1 0CT 2012 POT BEBEFICIA DE ACEASTA SUMA.Eu inca ma aflu in plata si cred ca pot beneficia de acest drept.

Astept lamuriri,
Multumesc anticipat!
BUNA ZIUA!
Eu ma aflu in CCC pentru al doilea copil nascut pe 17 iunie 2011, iar primul copil l-am nascut pe 8 februarie 2010, de aici rezulta o suprapunere de concedii crestere copil de 8 luni.Intrebarea mea este daca primesc retroactiv cei 600 lei (timp de 8 luni).
A doua intrebare este daca primesc stimulent insertie la intoarcerea in campul muncii dupa varsta de 1 an a copilului chiar daca am obtat pentru 2 ani de CCC?

multumesc anticipat!

Cu respect,
Mihaela Dumea