Buna seara. Am dori sa stiu ce pot face sa contorizez gazele de aragaz la bloc cu 4 etaje. Pe scara o singura proprietara are centrala la apartament din 2001, iar eu i-am cerut acordul - binainteles mi-a spus un pret de 2000 lei. Refuza sa-mi arate factura cu care a facut lucrarea la momentul acela. I-am trimis prin mandat suma de 400 lei si i-a refuzat, a urmat o notificare si pe aceea a refuzat-o. Ce urmeaza sa mai fac in cazul in care ea nu mi-a cerut scris suma ci verbal. Intr-adevar am doi proprietari care au fost de acord sa mearga la usa ei si sa o intrebe ce pret ar dori sa o despagubeasca, suma a fost aceeasi de 2000 lei. Ce pot face? Aceasta situatie am demarat-o din septembrie 2012 iar pana acum nu am reusit nimic. m crezut ca reusesc pe cale amiabila, dar nici un rezultat. Am omis sa va spun ca am fost si la Gaze si mi-a facut un proces-verbal si nici un sprijin, m-a indemnat sa o actionez in judecata - DAR ESTE VORBA DE BANI- si cum romanul o duce fff bine la acest capitol................. ????? Va multumesc.