avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Activitate PhilipG

Activitate PhilipG

Răspuns la discuția Problema cu vecinul de jos
Sa pun un lacat ma gandeam si eu. Daca il cumpar, il pun eu si duc apoi cheile domnului administrator, ar fi in regula dpdv. legal?
Buna seara, am si eu o problema… cu vecinul de jos, care are banuiesc ca are ceva probleme psihice. Dupa orele 21 merg prin casa bate in teava, de fiecare data cand trag apa bate in teava, il deranjeaza si ca imi fac dus… Nu sunt chefliu de felul meu si nu dau muzica la un volum exagerat. Toate ca toate, dar ce m-a scos din sarite a fost faptul a inceput sa imi umble la panoul electric (care este undeva pe hol) si ma lasa fara energie electrica. Nu imi dau seama cum face, ca patronul este la locul sau iar litele din el sunt intacte. Am impresia ca este electrician, sau nu stiu... Problema mea este ca treaba asta a inceput sa devina pentru el o obisnuinta, imi ia si-mi da energia electrica asa cum are el chef, de parca el ar fi Enel, pe banii mei. L-am prins de cateva ori in pe palier cand imi pica, dar el fuge pe scari si nu recunoaste niciodata. Nu mai spun ca din aceasta cauza mi s-au stricat de nenumarate ori alimentele din frigider, ma tinea si cate 8-9 ore fara energie electrica.
Am incercat sa am o discutie cu el si mi-a ras senin in fata, spunandu-mi: "da-ma in judecata!".

Va rog sa ma invatati ce sa fac sa inceteze cu treburile astea (intreruptul); nu mai suport, traiesc in stres de vreo 3 saptamani din cauza lui. I-am exasperat si pe domnii de la Enel, care au batut cateva drumuri de pomana in urma sesizarilor mele cand ramaneam fara curent. Chiar nu exista nici o lege prin care astfel de oameni care ii priveaza pe altii de utilitati sa fie pedepsiti? Trebuie neaparat sa ma judec cu el?

Multumesc din suflet!