avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 275 soluții astăzi
Forum Activitate andreea_filipov

Activitate andreea_filipov

Răspuns la discuția Partaj - bunuri mobile
Madalina_Pascu a scris:

Dacă creditorul nu se prezintă sau refuză să primească suma ori obiectul oferit, executorul judecătoresc va încheia proces-verbal în care va consemna aceste împrejurări.



si daca refuza bunurile, iar daca va aparea mama si se va relua procesul, mama ar putea avea castig de cauza aspura acestor bunuri?

Mai am o problema, eu nu am toate lucrurile care apar in lista depusa de tatal meu. Unele din ele s-au stricat, s-au mai aruncat ( de ex. un cuptor cu microunde care s-a stricat si un sifonier care era atat de greu incat am fost nevoiti sa il demontam). Si mai sunt 2 corpuri de mobila ramase in casa, care au fost constatate intr-un proces verbal, dar nu imi fac griji in privinta asta.
Nu am niciun proces verbal de predare-primire, nu am cum sa demonstrez ce am luat si ce am dat.
nu poate fi mobil atata timp cat prin miscarea acestuia isi pierde valoarea economica
Buna ziua! Parintii mei sunt despartiti, iar tatal meu a introdus actiunea de partaj. Acum doi ani, apartamentul bun comun a fost evacuat silit de o banca, iar tot mobilierul este tinut de 2 ani la mine in garaj. Cu tatal meu nu sunt deloc in relatii bune.
Mama mea este declarata disparuta de 3 luni, iar procesul s-a suspendat pentru ca mama nu a depus la dosar obiectivele cu privire la expertiza contabila.
Acum nu mai am posibilitatea de a tine lucrurile in garaj, tata nu le vrea (vrea doar banii pe ele)
Sunt legata de maini si de picioare pentru ca nu le pot arunca, nu le pot da, nu pot face nimic cu ele.
Eu nu am nicio obligatie sa ii tin lucrurile pentru ca el sa se joace de-a partajul :)
Va rog, un sfat!
P.S: Ei mai au datorii la cateva banci, ma gandeam sa le duc sa le execute.
Răspuns la discuția daune morale
ambele. in caz ca se intampla ceva, nu vreau sa se spele toata lumea pe maini si sa scape cu basma curata :)
m_ella2005, sa nu va imaginati ca vreau sa ma imbogatesc peste noapte sau sa imi ridic palate, doar vreau doar ca spitalul sa fie tras la raspundere pentru iresponsabilite pentru ca asistentele au vazut-o in momentul plecarii si nu au luat masuri.
Fac tot ce imi sta in putinta sa o gasesc, credeti-ma, ca doar e MAMA, nu poate fi inlocuita cu nicio suma de bani. Tare as vrea sa fiti in pielea mea pentru doua minute macar ...

Răspuns la discuția daune morale
nu ma intereseaza daunele morale cat ma intereseaza sa fie spitalul tras la raspundere. Am unele retineri in ce priveste castigarea lui intrucat asistentele mi-au spus ca nu era sub cheie ca sa fie supravegheata, iar ele nu pot supraveghea 60 de pacienti. pot incepe actiunea daca nu stim nimic de mama, sau, doamne fereste, trebuie sa gasim corpul intai?
Discuție daune morale
am avut-o pe mama mea internata in spitalul de psihiatrie, iar in rma cu doua saptamani a fugit si nu mai stim nimic de ea. Vreau sa dau spitalul in judecata, sa fie trasi la raspundere cei vinovati si sa cer daune morale. Am vreo sansa? eu nu ma aflu in ingrijirea ei deoarece sunt casatorita. mentionez ca nu stim nimic de mama nici la ora actuala, nici daca e in viata ori decedata.