avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1370 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate dino66

Activitate dino66

Nu cred ca ar fi comisionul celor cu recuperarea asa de mare, sau ca acestia vor pune vre-un comision peste suma pe care o am de plata. La caserie imi spune de aceleasi penalitati in valoare de 660 de lei, iar "fata" de la recuperari mi-a trimis prin posta si un plic cum ca in 5 zile de la data primirii (dar nu exista nici o stampila de posta cu vre-o data) daca nu achit toata suma vor incepe dosar la tribunal pentru ca nu mi-am indeplinit partea mea de contract.
Multumesc pentru raspuns
Buna ziua, Am un contract incheiat in 2011 cu o firma de cablu tv. Le-am platit prima factura care a venit acasa pentru 3 luni, apoi urmatoarele facturi au venit numai facturi proforme, ultima venind in 30.04.2012. De atunci si pana in ziua de ieri nu a mai sosit nimic, iar pe acea ultima factura era suma doar pentru servicul pe care ei il ofera, fara nici o penalitate. Ieri m-a contactat o doamna de la o firma de consultanta sa-mi spuna ca facturile mele in valoare de 233 de lei (3 facturi) au adunat o penalitate de vre-o 600 de lei. Cum poate fi posibil asa ceva? Fiecare factura in parte merge in paralel cu penalitatea ei (1%/zi). Eu nu trebuia sa fiu instiintat in vre`un fel ca am de achitat "x" ? sau sa ma prezit la ei la sediu ? M-au contactat dupa un an de zile printr`o firma de consultanta (asa s-a prezentat doamna la telefon), iar Facturi emise de ei catre mine, nu am nimic. Decat acele 3 Proforme. Ce pot face in cazul de fata? Nu mai am nici servici si firma asta taxeaza pana cand le platesc integral ce am de plata. Dar inca nu am primit Facturi concrete sa stiu ce am de plata.
Daca aveti vre-un sfat va multumesc mult.