avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Activitate ElenaTarna

Activitate ElenaTarna

Bună!! Am un pfa din 2015, an pt care am depus declarația unica, apoi a fost suspendat din 04 2016 pana în 13 10 2017 pt indemnizație creștere copil, și apoi am reluat activitatea. Nu am mai depus nici o declarație pana acum:( mi am deschis și cont virtual la anaf. Ce sa fac?? Cum s o dreg? Urmează și un divorț în urma căruia îmi voi schimba numele. Cum va afecta asta denumirea pfa ului?
As dori sa stiu carei institutii sa ma adresez cu o plangere online, impotriva vanzatorului casei in care locuiesc in prezent, care nu si-a indeplinit obligatiile de reparatie a uzurilor ce au aparut in urma construirii defectuase si lacunare. garantia pe partea de finisaje stiu ca e de 5 ani la imobile. cui si in temeiul carei legi sa ma adresez?
Răspuns la discuția obligatii instructor monitor
si daca vreau sa public pe net un articol despre experienta mea ca si angajat acolo risc sa fiu acuzat de denigrare? atata timp cat nu aduc acuzatii fara temei si nu jignesc, cred ca nu, nui asa?
buna ziua. am fost angajat pe postul de instructor monitor din cadrul unui parc de aventura, in genul celor cu tiroliene, trasee la inaltime etc.
Inceputul a fost fara nici o instruire in conformitate cu legea, ci pur si simplu "furarea meseriei" de la un coleg.Cand amsemnat contractul am scris ca nu am intrat in posesia fisei postului. dupa doua luni de cand muncesc aici nu am vazut nici o fisa postului, pe care o cer aproape zilnic administratorului care ma tot amana ca " va vorbi cu contabila.." De protectia muncii nici nu mai spun, nu am semnat nimic si nici macar nu a fost adus in discutie, desi riscurile sunt extraordinar de mari si responsabilitatea si mai si. Suntem deseori "impinsi" sa construim noi trasee, desi acestea ar trebui sa se faca de catre persoane autorizate. ba mai mult am fost amenintati ca vom fi dati afara daca nu le facem. Nu vreau sa demisionez deoarece am nevoie de vechime sa imi pot face un imprumut prin "prima casa". in prima luna stateam si peste program dar nu ne a
dat nimic in plus la salariu asa ca , desi el primeste in continuare clienti la ora de inchidere a programului, afisata, eu imi fac bagajul si plec acasa. cum ar trebui sa procedez?? va multumesc
buna ziua. Am o relatie de aprox 4 ani in urma careia a rezultat o sarcina:D. Eu am muncit in italia si el in Romania, dar a avut multe joburi si in italia, deci am avut multe perioade in care am locuit impreuna. Eu am 26 ani, el are 36. Ne-am oferit unul altuia destul spatiu si nu ne-am interogat trecutul. Eu nu am facut cunostinta cu familia lui (mama, bunica sora) niciodata. de cand am venit in tara datorita sarcinii observ o intrerupere a intrevederilor noastre. Vine f tarziu acasa, are si nopti cand e plecat, isi spala rufele la bunica pe motiv ca face economie la curent.

Intrebarea mea este cum as putea afla daca e casatorit sau divortat! sau daca are alte obligatii fata de o familie..
Răspuns la discuția Cod CAEN instructor coregraf
ma gandeam totodata daca nu cumva ar fi mai bine sa deschid o intreprindere familiala, impreuna cu sotul meu. el fiind calificat in masaj si terapie holistica si eu in dans masaj si terapie holistica. in felul acesta sa imi largesc posibilitatile. deci pe codul ala de intretinere corporala. si daca as face asta... as putea preda dans in gradinite de exemplu, nu?

sau as putea baga doua coduri? as plati la fel?
Buna ziua! am diploma atestat de instructor coregraf si vreau sa predau dans in diverse institutii. la ce cod caen ma incadrez?
9304 Activitati de intretinere corporala merge? as mai avea si o diploma in masaj japonez si terapie holistica
Răspuns la discuția Stimulent de insertie
deci as putea sa imi fac pfa ul incepand de acum, si nu-mi pierd indemnizatia pe cele 3 luni care mi-au ramas....atata timp cat pana la sf anului veniturile mele nu depasesc 3000 lei nu?
buna ziua! momentan mai am 3 luni de indemnizatie de pe urma primului copil , indemnizatie pe care am luat-o pe faptul ca am fost studenta. acum sunt insarcinata si ar trebui sa nasc in ianuarie ceea ce inseamna ca pot lua indemnizatie in continuare pt al doilea copil. intrebarea mea este...daca imi fac pfa, mai pot beneficia de indemnizatie? in cazul in care nu mai pot, as putea depunde pentru stimulentul de insertie?
Răspuns la discuția Combaterea Crimei Organizate
Mentionez ca nu am fost citat si nu a fost deschis nici un proces..