avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Activitate erickalina

Activitate erickalina

La decesul unui pensionar ce a beneficiat de pensie de handicap ( nevazator) se poate solicita acordarea ajutorului pentru deces? Daca da, unde se solicita? Multumesc.
Răspuns la discuția Vanzare autoturism
Trebuie sa merg personal sau poate merge alta persoana? Intreb pentru ca eu sunt plecat din tara...
Buna ziua.Am vandut autoturismul inmatriculat in judetul Prahova.Noul proprietar este din judetul Bacau.Dupa ce acesta inscrie masina pe numele sau.....ce demersuri mai trebuie sa fac eu pt. a nu mai figura pe numele meu?Sau se sterge automat odata ce figureaza pe alt nume? Ma refer la fisc....si ce mai e....Multumesc.
Multumesc!
In vara lui 2008 am cumparat o masina secon hand din Germania.Am inmatriculat-o in Romania in 2009, platind taxa de mediu de la aceea vreme.Vreau sa vand masina.Noul proprietar tb. sa mai plateasca iar taxa de mediu.Mentionez ca nu am actionat in instanta pt. recuperarea taxei de mediu.
Buna ziua! Locuim in Spania si avem masina inmatriculata in Romania.Doresc sa stiu ce acte sunt necesare , din Romania, pentru a inmatricula masina in Spania.
Dupa inmatricularea in Spania, ce acte trebuie sa trimit in Romania pentru a fi radiata masina.
Multumesc.
Buna ziua! Mama mea lucreaza la Agentia de protectia Mediului, incadrata ca si personal contractual. In urama cu cateva zile, au fost informati, doar verbal, ca vor avea loc disponibilizari pentru persoanlul contractual( sunt 10 in total).Numarul celor disponibilizati va fi de 2 persoane.In situatia in care va fi disponibilizata, pe langa indemnizatia de somaj, poate beneficia si de acel venit complementar?
Multumesc.
Răspuns la discuția Mostenire dupa decesul surorii
Multumesc!
Răspuns la discuția Credit neachitat
Multumesc pt. raspuns. O alta intrebare, care e data prescrierii, eu facand ultima plata in ianuarie 2012, creditul era pana in 2016, dar in ultima scrisoare primita de la firma de recuperare, scrie ceva de genul..."creditul a fost declarat scadent",...ca tb sa achit toata suma.