avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Activitate mihai123456

Activitate mihai123456

Răspuns la discuția microintreprindere,impozit
ok....dar pt anul 2013 va plati 3% impozit pe venit (asa cum a fost initial) chiar daca depaseste cu 1000 euro plafonul ? adica factureaza 66 000 e.
daca o microintreprindere va depasi la sfarsitul anului 2013 plafonul de 65 000 euro,va plati tot 3% impozit pe venit ?,sau 16% impozit pe profit (care poate fi zero)?

Daca la o microintreprindere nu mai exista obligativitatea de a avea cel putin un angajat (asa cum era prevazut anterior) cum isi poate plati totusi administratorul (sau asociatii) contributia la pensii si la sanatate ?

ce facilitati fiscale (impozite,contributii CAS,etc) are o microintreprindere nou infiintata care angajeaza 1-4 salariati ( tineri sub 30 ani) ?
Discuție impozit CAS
ce impozit CAS (la pensii si sanatate ) va plati lunar o microintreprindere (SRL care are 1-4 salariati cu salariu minim pe econ.) pt acesti angajati ?
Discuție impozit CAS
care este modalitatea prin care o pesoana care isi infiinteaza o microintreprindere in care are calitatea de asociat si administrator poate deveni platitor de CAS ( pensie si sanatate) ?