avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 252 soluții astăzi
Forum Activitate alexgg

Activitate alexgg

Răspuns la discuția probleme cu o persoana
buna seara , revin dupa o perioada, unchiul meu in cele din urma a castigat procesul instanta obligand-o pe parata sa ii restitue suma de bani data, si pe parata sa vina sa isi ia masina. in penultima zi parata a facut recurs iar unul dintre motive spunand de prescriere. chitanta a fost datata in 2007 . dar daca era vorba de prescriere instanta nu spunea din oficiu ca actiunea este prescrisa ??? .
buna ziua , as dori sa ma ajutati daca se poate cu niste informatii pentru unchiul meu. unchiul meu din isaccea acum 6 ani a cumparat o masina din isaccea de la o persoana, care normal e din braila dar lucreaza acolo. I-a dat banii au facut o chitanta de mana persoana respectiva spunandu-i ca ulterior o sa faca actele sa-i faca o factura pe masina respectiva deoarece masina era pe firma. In chitanta respectiva au precizat date tot pentru ce s-au dat banii si etc., unchiul meu tot ia spus persoanei hai sa facem actele, ia stai ca maine ca poimaine si ulterior a aflat ca femeia respectiva a vandut firma unei alte persoane. A incercat sa o dea in judecata la tulcea, s-a declinat dosarul la braila a achitat taxa de timbru tot, vad ca la judecatorie scrie OBLIGATIA DE A FACE, s-a prezentat la primul termen , parata nu s-a prezentat si judecatoria dupa ce a spus ce a avut de spus la intrebat ce solicita a spus ca vrea restituirea banilor si persoana sa vina sa-si ia masina !!! a spus ok si ca ramane in pronuntare apoi pe internet scria in pronuntare apoi s-a modificat cu amână pronunţarea asupra excepţiei lipsei calităţii procesuale pasive la 10.04.2013 , iar pe 10.04 Respinge excepţia lipsei calităţii procesuale pasive ca neîntemeiată. Dispune repunerea pe rol a cauzei cu citarea părţilor pentru continuarea judecăţii , la termenul din data de 17 aprilie 2013 Sala 2 , dar nu trebuie sal citeze??? ce spune ce ar trebui sa faca ?? bani de avocat nu are are o pensie amarata..
Buna seara , sunt cercetat intr-un dosar cu accident pentru ucidere din culpa. In acest dosar s-au facut : o prima expertiza auto + supliment + o expertiza fizico - chimica + o expertiza a striiatilor + a doua expertiza auto ( care acel ing auto critica o expertiza fizico chimica , iar de ceea a striiatilor nu zice nimic) . Masina mea a fost lovita de o alta masina, si aruncandu-ma intr-un copac , ulterior dupa 3 luni l-am gasit pe acesta. prima expertiza + suplimentu + cea fizico chimica + cea a striatiilor este in favoarea mea, pe cand a doua expertul zice ca nu crede ca a fost un impac , dar e posibil sa fie o mica atingere, si ca el a facut masuratori pe niste masini asemanatoare si diferenta ar fi 1 cm, iar dl procuror a trimis dosarul la INEC din luna noiembrie, cam cat dureaza aici sa faca o expertiza ca numai rezist. anul acesta se fac 4 ani, si luna de luna merg dupa dovada, si stau in acest stress. cam cat dureaza o expertiza auto la inec? ca de ea depinde totul, daca si aceasta arata impactul pot sa primesc NUP si sa termin odata. va multumesc !! ati avut spete cu expertize facute la INEC BUCURESTI ?? cam in cat timp au sosit ?? va multumesc !!
Buna seara, sunt cercetat intr-un dosar de accident auto , in care am fost implicat, s-au facut 2 expertize locale + suplimente si acum s-a trimis dosarul la inec. Din cunostinta dvd vreun distins avocat a avut in vreo speta cu expertiza la inec? cam cat a durat??? astept deja de aproape 4 ani , din ce am auzit inca va mai dura vreun an ? dosarul e inca la parchet. Va multumesc !