avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Activitate maryes

Activitate maryes

Răspuns la discuția Varsta de pensionare
Da,1956.Greseala de tastare.Imi cer scuze.Multumesc pentru raspuns!
Buna ziua!
Sunt nascuta la data de 4.10.1856,am 37 de ani vechime in campul muncii.Ma intereseaza care este varsta de pensionare la limita de varsta si daca,intrerup acum si depun cererea de iesire la pensie la implinirea varstei limita ,ce am de pierdut?
Multumesc!
Răspuns la discuția Pensionare anticipata
Va multumesc!
Dupa iesirea la pensie anticipata fara penalizare se poate lucra in strainatate cu contract de munca?
Răspuns la discuția Vanzare - cumparare sau donatie?
Imi pare rau ca am am lasat loc unei asemeni interpretari,dar nici mie nu mi-e usor,locuiesc la o distanta considerabila si trebuie sa"trag '' toata familia dupa mine.
Răspuns la discuția Vanzare - cumparare sau donatie?
Revin-si daca pe titlu de proprietate este trecut numai numele lui?
Răspuns la discuția Vanzare - cumparare sau donatie?
Multumesc pentru promptitudine! De cadastru,intabulare stiu ,dar daca este vorba de dezbaterea mostenirii e clar ca nu se poate face nimic.Pe unchi nici nu as sti de unde sa-i iau.Asa ca saracul... bunicul ... Asta e! Numai bine!
Buna ziua,
Pe scurt,povestea este urmatoare:traieste doar bunicul intr-un sat uitat de lume.Are 4 copii imprastiati care nu vin sa-l vada,El are 90 de ani si are nevoie de ajutor.Este dispus sa-mi faca acte pe 1000 m.p.din gradina casei din cei 3800 pe care ii detine .Nu are dezbatuta mostenire dupa decesul bunicii.Mama mea,unul din copii, spune ca aceasta i s-ar cuveni(aproximativ 1/4) si este de-acord ,numai sa am grija de el.Intrebarea :Poate el sa faca acte in conditiile expuse mai sus?Ce ar putea face mai usor si mai ieftin act de vanzare cumparare sau donatie,sa nu am probleme mai tarziu?Va multumesc!