azi ma sunat acel domn de la cursuri si ma amenintat ca trebuie sa dau bani,dar de ce sa dau bani daca nu am facut nici o zi de curs si nici nu am dus nici un act din cele prevazute
am sunato pe sefa mea care este un om de nota zece si iam povestit tot ma inteles apoi a intrat pe site si a cautat acea firma de cursuri pt agent de paza si a luat legatura cu directorul ,ia sa interesat de situatie si mia zis apoi ca nu e nici o problema pt ca nu are ce sa mi faca acel domn pt am renuntat la curs si ca doar a dorit sa ma oblige sa fac cursul sa faca el bani
sa fac acest curs trebuia sa aduc copie dupa certificat de nastere,diploma de studi,caziurul de la politie si analize medicale cum ca sint apt de acest post si ma costau destul de multi bani si sincer cind am vazut ca nu e angajatorul de treaba nu am mai dorit sa fac cursul pt in domeniul unde muncesc nu imi ajuta la nimic,asfel am ramas doar inscris si nu am mai adus nimic din cele mentinate
inteleg ce spuneti dumneavoastra dar eu din bani mei trebuia sa platesc acest curs ,pt ca nu platea nimeni pt mine,dar mam razgindit cind am vazut ca angajatorul nu este serios si am renuntat
acum 2 saptamani,am dorit sa imi schimb locul de munca si sa muncesc ca agent de paza la o firma.Atunci mi sa spus ca trebuie sa fac un curs de 90 de zile ca agent m-am inscris dar intre timp am aflat ca firma angajatoare nu este serioasa si ca nu tine muncitori angajati mai mult de citeva luni si am renuntat sa mai fac acel curs,nu am mai adus pt dosarul pt inscriere analizele medicale,cazierul,diplama de studi,si alte acte.Iar acum am fost sunat de acel domn de la inscriere si mia zis ca daca nu fac acel curs voi fi dat in judecata pt ca sint inscris.Asi dori sa stiu daca chiar este asa pt ca eu muncesc la o firma si nu am dorit sa raman pe drumuri fara servici.Va multumesc..