avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Activitate luciapatricia

Activitate luciapatricia

Răspuns la discuția concediere sau demisie?
Buna ziua din nou.Intampin o noua problema:fostul meu sef mi-a transmis printr-o colega ca va veni cu politia ca i-am furat 10 perechi de pantofi din stoc.Asa ceva nu exista,nu sa intamplat asa ceva,si va intreb daca e posibil sa faca asta?
Răspuns la discuția concediere sau demisie?
Va multumesc din suflet.
Răspuns la discuția concediere sau demisie?
Am inteles.Dar mi-ati putea da un exp de cum sa formulez aceasta adresa?Pentru ca,sincer,nu as vrea sa dau gres,iar dumneavoastra avand studiile de specialitate m-ati putea ajuta foarte mult in aceasta situatie.
Multumesc

Si as mai avea o intrebare in momentul acesta: pentru zilele,orele lucrate in plus,care nu au fost platite niciodata,carei institutii m-as putea adresa?
Si pentru faptul ca imi trimite amenintari privind securitatea mea?
Situatia este destul de ingrata acum,cand superiorii lui au fost instiintati de lucrurile reale existente in firma,nu cele prezentate de catre administrator.Acum se comporta pur si simplu ca un tip care face parte dintr-o banda si cauta razbunare.Practic,ce mi s-ar putea intampla?

Răspuns la discuția concediere sau demisie?
Mai am o intrebare:
mai sus scrie "in dublu exemplar".Eu trebuie sa trimit aceasta adresa in dublu exemplar,sau firma in momentul in care-mi raspund?
Multumesc
Răspuns la discuția concediere sau demisie?
Multumesc
Răspuns la discuția concediere sau demisie?
Cum ar trebui sa formulez toate solicitarile astea/Exista un formular tip sau pur si simplu ii scriu textual ce ar trebui sa-mi elibereze?
Răspuns la discuția concediere sau demisie?
Raspunsul este urmatorul:nu exista nici un act in momentul acesta.Totul sa intamplat ieri.De aceea intreb ce ar trebui sa fac eu acum?
Multumesc
Buna ziua.
Am lucrat in aceasta firma,unde seful meu era administratorul firmei,iar patronii fiind greci.
Comunicarea cu seful nostru direct era in mod evident defectuoasa iar in conditiile acestea am trimis mail superiorilor lui.In mod evident,a aflat,iar in momentul in care sa intamplat,ma sunat ,ma jignit cu cuvinte ce nu pot fi redate aici si mi-a zis sa-mi scriu demisia.Nu am facut acest lucru ptr ca nu am plecat de buna-voie,ci ma dat afara.Cum procedez acum,neexistand nicio demisie si nicio concediere.Ce ar trebui sa fac?
Răspuns la discuția partaj in cazul unui divort
Va multumesc frumos.
Buna seara
Povestea este urmatoarea:
Mama mea in varsta de 50 de ani a cunoscut un baiat de 23 de ani si isi doresc sa se casatoreasca la insistentele lui.Intrebarea mea este urmatoarea:in cazul unui eventual divort,bunurile avute,dobandite de ea inaintea casatoriei se pot imparti?Daca da,dupa cati ani de casnicie acest lucru ar fi posibil?
Va rog spuneti-mi ce prevede legea in asemenea situatii.
Va multumesc