avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 272 soluții astăzi
Forum Activitate mirellasarbu

Activitate mirellasarbu

Buna ziua, se pot lucra 12 ore zilnic, ORE DE ZI, dupa schema: luni-12 ore * marti-liber * miercuri-12ore * joi-liber * vineri-12ore samb si duminica liber? In acest caz in luna februarie 2017 care are 28 zile se lucreaza doar 144 de ore la care daca se mai adauga inca doua zile a cate 8 ore se completeaza norma legala de 160 de ore dar se incalca dispozitia conform careia dupa 12 ore de munca se ponteaza 24 ore liber? Care ar fi schema de lucru pentru ture de 12 ore de lucru, ore de zi si cu repaus de 48 de ore, repaus saptamana, pentru o luna normala (oricare alta exceptand februarie)?Multumesc anticipat!
Ce tip de contract ar trebui intocmit in cazul in care o trupa de muzica presteaza servicii (muzicale) intr-un spatiu pus la dispozitie. Mentionez ca trupei i se vor asigura cazare si masa gratuita precum si tot ceea ce este necesar pentru desfasurarea concertului. In concluzie toate cheltuielile vor fi suportate de catre societatea care contacteaza formatia. In contract vor fi mentionati toti membrii formatiei sau doar persoana care ii reprezinta?
Multumesc anticipat
Speta:Administratorul unei foste societati ce a intrarat in insolventa, a parcurs etapa reorganizarii, fiind ulterior lichidata in urma falimentului, doreste a infiinta o societate noua la care va detine impreuna cu un asociat procent 95%, respectiv 5%. Va putea opta acesta pentru incadrarea noii societati ca fiind platitoare de TVA?