avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Activitate smihaelas

Activitate smihaelas

deci toti patru sunt proprietarii?
Buna ziua,

va rog sa ma ajutati sa interpretez acest extras de carte funciara.

La partea a II-a apare asa:
contract de v/c din 1938
B1 intabulare drept de proprietate cu titlu de cumparare......... cota actuala 4/16
B2 intabulare drept de proprietate cu titlu de mostenire............ cota actuala 4/16
B3 intabulare drept de proprietate cu titlu de mostenire dobandit prin succesiune cota 3/16
B4 intabulare drept de proprietate cu titlu de mostenire dobandit prin succesiune cota 5/16

As vrea sa stiu daca proprietarul este doar cel de la B4.

Multumesc,
Buna ziua. Am un certificat de mostenitor dupa care am scos un duplicat de la Camera Notarilor in urma cu cateva zile. Vreau sa stiu daca acest certificat este anulat sau nu. A existat la un moment dat un proces, dar nu am cum sa aflu nici numarul dosarului si nici unde s-a judecat. Banuiesc ca daca am putut sa scot acest duplicat de la Camera Notarilor inseamna ca el nu a fost anulat si ma pot folosi de el?

De asemenea, ma intereseaza daca pot undeva sa aflu daca am fost vreodata dat in judecata. Exista o baza de date informatizata de unde se poate afla acest lucru? Sau pot afla o sentinta a unui proces in care a fost implicat tatal meu, decedat acum, daca nu stiu nici macar anul si nici unde s-a judecat, decat ca a fost in Bucuresti?