avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Activitate gabi0708

Activitate gabi0708

As dori sa stiu daca sotia, pensionara, epuizand cele 6 permise de calatorie cfr cu reducere, poate calatori cu permisele mele si in ce conditii
Răspuns la discuția Vanzare auto
Va multumesc mult!
Discuție Vanzare auto
Se poate vinde o masina, primita ca donatie, dar inca neinmatriculata de catre titular? Mentionez toate taxele la zi, impozit, ITP.
Răspuns la discuția Plata salarii zile nelucratoare
Va multumesc, dar nu inventarul zilelor de sarbatori legale imi era necesar ci modul cum se reflecta ele in statul de plata. Stiti cum e, acum cu plata prin card bancar, mai greu ai acces la statul de plata si rapunsul celor ce se ocupa de calculul salariilor declara senin ca fiind zile libere sunt fara plata.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
As vrea sa stiu si eu cum se reflecta in salariu zilele libere nelucratoare, in speta in luna iunie, ziua de 1 iunie si ziua de Rusalii, 5 iunie. Mentionez ca e vorba de o firma privata cu salariu tarifar fix. Si ce normative reglementeaza acest lucru. Pot fi considerate ca zile fara plata?
Va multumesc.
Poate fi manager al unei societati cu profil de neutralizare substante periculoase o persoana dependenta de insulina? Societatea are in jur de 300 salariati.
Poate fi impus salariatilor concediu fara plata pe o perioada de trei luni?
Răspuns la discuția Permis conducere auto
Multumesc!
Ce documente sunt necesare pentru preschimbarea permisului auto? Ce se intampla daca se depaseste termenul de valabilitate a permisului?
Cu toata condescendenta pentru buna credinta, in calitatea lui de gospodar al "gospodariilor" existente, poate face trimitere la precedentul recensamant al "gospodariilor" si a componentilor lor, nu sunt lamurit asupra legislatiei care-l indreptateste sa deschida din proprie initiativa o dezbatere succesorala. Si apoi de ce in favoarea unui anumit birou notarial si nu lasa posibilitatea optiunii?
Multumesc!