avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters281486

Activitate ContSters281486

Răspuns la discuția bmw x6 stricat de service
situatia sta in felu urmator . masina a intrat in service cu x km la ora 8 dimi . seara s a constatat ca e defecta si masina ramane in service ,intocmindu se proforma. de dimineata si pana seara masina a facut 80 km in plus .......a ramas ca imi achita service ul reparatia ..cica pentru test drive . de cand e nevoie de 80km pt un test drive pentru ca mi au schimbat un surub pe garantie ?
Masina a fost dusa in service de sefu de atelier nu de mine pt ca aveam treaba si l am rugat daca poate sa o duca el . Nici n am fost sa vad masina maine ma duc . Idee e ca defectiunea s a produs cat masina era in service . Nu vreau sa platesc ceva pt care n am nicio vina ! Sa
Masina nu mai are garantie ,reparatia a fost un recall[adik chemare de la fabrica pt greseala de constructie gen ]
Nu mi se pare normal sa duc masina pt ca ei m au chemat la service pt un surub si sa imi spuna ca mi s a stricat servodirectia . O sa cer si eu foaie de intrare a masini in reparatie , motivu pt care s a stricat , camerele , de cate ori a plcat cu masina din service [au spus ca au facut test drive cu ea ]
totusi masina i am dat sefului de service .. mi s a spus ca s a stricat un furtun de la servo ca a fost blocat si nu a mers lichidu si s a incalzit stricand si vasu . eu cred ca au demontat aia pe acolo si nu au pus calumea la loc dar cica alternatoru este intr o parte servo in alta parte o sa ma duc zilele astea cand vin piesele sa imi arate.

Sincer o sa le zic ca le am dat masina intreaga si ca ei sunt direct responsabili pt ce s a stricat atat timp cat masina a fost in servicce nu vreau sa platesc ca mi se pare ca ma iau de prost .
Salut,
Am fost sunat de la service bmw cum ca se face un recall[defecct fabricatie] la un surub de la alternator.masina in cauza un bmw x6 2010.
Sunt client vechi al celor de la service si ma cunosc cu ei inclusiv sefu de atelier.
Idee e ca nu m am dus eu personal cu masina ci am trimis o la service prin intermediu domnului sef de atlier[ imi este vecin si l am rugat daca poate sa se duca el cu ea ] . l am sunat pe la 5 seara si l am intrebat cand ajunge cu masina . mi a spus ca acum pleaca . dupa 5 min ma suna ca s a incins servodirectia si lasa masina in service si vede ce are a doua zi.
Ma suna a doua zi ca a cazut nuj ce furtun si reparatia ma costa 2000ron .
Sincer nu mi se pare coreect sa platesc eu din moment ce masina era in service la ei , ei mi au umblat / demontat / montat la ea . Plus ca ei m au chemat cu masina in service nu am ddus o eu pt vreo reparatie. Nu mi se pare o suma mare dar ma simt fraierit . Ce pot sa fac ? eu n am ajuns pana acum la service la ei mi au spus ca imi acorda un discount de 35% ddar tot nu ma multumeste . nu mi se pare corect sa imi spuna ca masina s a stricat in urma testrive ului dupa remedierea surubului .Mi se pare ca se da vina tot pe mine ,nu mi s a stricat nimic in 3 ani si mi s a stricat cand mi au umblat ei la ea !!! #-o normal ca n au piesele pe stock masina e deja de 4 zile la ei.. rog un sfat