avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Activitate LarisaS

Activitate LarisaS

Răspuns la discuția Casco
Am inteles, dar suma mi se pare exagerat de mare .. mai mult de jumatate de masina.
Si de ce ma anunta abea acum? Au trecut 3 ani si jumatate de atunci. De ce nu am fost chemat sau anuntat de atunci de daune, si sa vad si eu ca se ajungea la suma asta?
Asa se procedeaza? sa te anunte dupa aproape 4 ani ca ai de plata 40.000RON ?
Răspuns la discuția Casco
Am spus si mai sus, eu am fost vinovat si aveam asigurarea expirata de cateva zile. Masina pe care am lovit-o avea casco si asa i-a fost reparata.
Răspuns la discuția Casco
Va multumesc pentru raspunsuri.

Accidentul a fost facut in septembrie 2009, foaia am primit-o la sfarsitul lui Ianuarie 2013 deci au trecut mai mult de 3 ani.
Si nu am fost nici convocat la constatarea pagubelor. M-am trezit acum dupa atata timp cu o recomandata care spunea ca trebuie sa platesc suma respectiva.

Cum imi recomandati sa procedez?
Discuție Casco
Am facut un accident destul de minor in 2009 si aveam asigurarea expirata.
Acum.. dupa 4 ani mi-a venit de la Astra asigurari, sa platesc suma de aproximativ 40.000RON pentru acel accident. Nu cred ca am facut asa mare dauna. Cum pot sa actionez? In caz ca nu platesc banii ce se poate intampla?
Can i-am sunat mi-au spus sa merg la ei la sediu sa discutam despre suma si despre cum sa o platesc ca m-ar lasa sa o platesc si in rate.. La casco asa se face? se negociaza suma? Nu s-au trezit cam tarziu? dupa 4 ani sa imi ceara banii?

Multumesc