avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Activitate Georgest

Activitate Georgest

Răspuns la discuția Brevet de invenþie
Pe 20 martie se implinesc cele 3 luni in care osim trebuie sa ne raspunda. Am facut de asemenea si plangere penala impotriva pers care a solicitat brevetul iar inspector care se ocupa de dosar de la Serviciul de Investigare al Fraudelor ne a spus ca pe 5 martie asteapta documentatia de la osim pe care au solicitat o sa vada in baza caror acte s a eliberat brevetul.
Multumesc!
Răspuns la discuția Brevet de invenþie
Va multumesc ptr raspunsul prompt! Am trimis 300gr de documente la osim reprezentand contracte de export cu alta tari din ultimii 3 ani contractele cu metro carrefour ptr ca produsele mele se gasesc si in supermarketuri certificat larex facturi fiscale.
buna ziua! sunt administratorul unei societati comerciale care fabrica produse foarte cunoscute pe piata romana. o persoana fizica si-a scos brevet de inventie ptr produsele fabricate de mine.in acest moment nu am fost notificat de dansul sa nu mai produc, eu afland de acest brevet de la clientii mei. problema pe care mi-o pun este daca ma pot notifica ca eu sa incetez fabricarea.
mentionez ca fabric aceste produse de 12 ani am facut contestatie atat eu cat si o alta firma concurenta din domeniu la osim sa se anuleze brevetul pe motivul ca invetia brevetata nu este noua. doresc sa mai mentionez ca inainte mea aceste produse au mai fost fabricate 63 de ani de o alta firma care acum a dat faliment si de la care eu am cumparat matritele. acum cativa ani m-am gandit sa brevetez insa consultand un angajat osim acesta mi-a spus ca nu pot breveta ceva ce nu este nou.
credeti ca se va anula brevetul? solicitatorul brevetului se apara spunand ca i se cuvine acest brevet deoarece el l-a solicitat primu.
multumesc anticipat!