avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Activitate redguy973

Activitate redguy973

Răspuns la discuția Preaviz
Reformulez :nu am facut nici o cerere de incetare a contractului,asa cum sustin cei de la Personal,mai mult se pare ca as fi iscalit aceasta cerere de incetare a contractului lucru total neadevarat.In aceste conditii cui ma adresez?
Discuție Preaviz
Buna ziua,
Am o problema,lucrez la ROMSTRADE,firma aflata in insolventa si am contract pe perioada determinata.Ultima prelungire s-a facut pe perioada 01.11.2012-01.03.2013.
Fiind intrebat daca doresc sa-mi fac lichidarea ca sa primesc salariile restante din Fondul de Garantare,am raspuns si am trimis pe mail cum ca vreau sa raman in firma si dupa data expirarii contractului(adica sa-mi se prelungeasca acest contract).
In aceaperioada(28.02.2013-01.03.2013) in firma s-au facut preavize pe banda rulanta din motivul acordarii celor 3 salarii restante numai persoanelor care au pleaca pana pe 04.03.2013.
Cu stupare am aflat cum ca impreuna cu sefa mea am mers la servicul Resurse Umane si as fi facut o cerere prin care sa nu mi-se prelungeasca contractul de munca.
Cui pot sa ma adresez?
Buna seara,
Lucrez la firma ROMSTRADE ,firma aflata in insolventa,iar de salariile restante pe lunile septembrie,octombrie si noiembrie intreband la AJOFM Giurgiu mi s-a comunicat ca de aceste salarii beneficiaza doar salariatii care nu mai lucreaza.
Cum pot beneficia si eu de aceste salarii restante? Trebuie sa fac o cerere la AJOFM Giurgiu?