Cum pot să-mi recuperez banii în urma unei închei de certificare nr 5 prin notariat în care se specifica ca in cazul in care promitentul cumparator nu îndeplinește condițiile prevăzute de legea 17/2014 să rezilieze contractul de comun acord cu promitentii vânzători prin restituirea de către aceștia a avansului dat în urma unei promisiuni bilaterale de vânzare-cumpărare.
Unde trebuie să ma adresez in continuare pt ca aceștia nu au de gând să-mi restituie banii?
Mulțumesc și o zi bună în continuare!
Buna ziua,suntem un grup de muncitori sindicalisti care vor schimbarea liderului de sindicat.Am cerut insistent demisia lui.pentru ca nu ne reprezinta dar el refuza.Care e procedura?. Va multumim.
Buna ziua, pe perioada iernii am un program de lucru de 12 cu 12,(numai de noapte)la o SC de salubrizare apartinand unei primarii.Intrebare : avand in vedere ca societatea are un statut sa zicem DE INTERVENTII si ca in contractul colectiv de munca nu e stipulat un asemenea program foarte obositor,as putea sa ma adresez ITM-ului?.Care sunt pasii legali asupra acestei probleme?.Mai am o problema: nu ni se platesc orele de noapte,conform foilor de parcurs atasate .Ce e de facut? MULTUMESC.
Totusi este un vorba de un garaj demontabil facut acum vreo 40 ani,ce statut fiscal sa mai aibe iar unchiul e decedat cam de multisor si nu cred ca a platit impozit pe el avand in vedere ca a fost functionar public la primarie
Concubina si-a luat partea in instanta si a plecat ,dar nepotul ei isi tine lucrurile in continuare fara sa aibe un act asupra garajului.Nu i-am pretins nici chirie in toti acesti ani.Ce sa fac?