avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1169 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate tudorhas

Activitate tudorhas

Bună, pot angaja o persoană fizică în afara altui domeniu de activitate (cod caen),în care este Intrepriderea individuală?
Cum pot să-mi recuperez banii în urma unei închei de certificare nr 5 prin notariat în care se specifica ca in cazul in care promitentul cumparator nu îndeplinește condițiile prevăzute de legea 17/2014 să rezilieze contractul de comun acord cu promitentii vânzători prin restituirea de către aceștia a avansului dat în urma unei promisiuni bilaterale de vânzare-cumpărare.
Unde trebuie să ma adresez in continuare pt ca aceștia nu au de gând să-mi restituie banii?
Mulțumesc și o zi bună în continuare!
Bună ziua!
Se poate recupera o sumă în baza unei încheieri de certificare notariale prin executor judecătoresc sau doar in instanță?
Discuție Ipoteca imobil
Se poate ipoteca un teren după ce am făcut o promisiune de vânzare-cumpărare unui alt terț înainte?
Discuție Sindicat
Buna ziua,suntem un grup de muncitori sindicalisti care vor schimbarea liderului de sindicat.Am cerut insistent demisia lui.pentru ca nu ne reprezinta dar el refuza.Care e procedura?. Va multumim.
Buna ziua, pe perioada iernii am un program de lucru de 12 cu 12,(numai de noapte)la o SC de salubrizare apartinand unei primarii.Intrebare : avand in vedere ca societatea are un statut sa zicem DE INTERVENTII si ca in contractul colectiv de munca nu e stipulat un asemenea program foarte obositor,as putea sa ma adresez ITM-ului?.Care sunt pasii legali asupra acestei probleme?.Mai am o problema: nu ni se platesc orele de noapte,conform foilor de parcurs atasate .Ce e de facut? MULTUMESC.
Salut,as dori sa stiu daca imi trebuie un act de transport pentru o salcie batrana taiata de pe marginea iazului din curtea mea.Multumesc.
Buna ziua!,Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la intrebarea; dreptul la preemptiune este activ si in cazul unei donatii.? Multumesc.
Răspuns la discuția uz de folosire al unui obiect
Totusi este un vorba de un garaj demontabil facut acum vreo 40 ani,ce statut fiscal sa mai aibe iar unchiul e decedat cam de multisor si nu cred ca a platit impozit pe el avand in vedere ca a fost functionar public la primarie
Răspuns la discuția uz de folosire al unui obiect
Concubina si-a luat partea in instanta si a plecat ,dar nepotul ei isi tine lucrurile in continuare fara sa aibe un act asupra garajului.Nu i-am pretins nici chirie in toti acesti ani.Ce sa fac?