avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Activitate lucian1962

Activitate lucian1962

Lucrez la Cora Alexandria, că operator dispecer securitate in schimburi de 13 ore ( din care 1 ora este considerata pauza de masa). Este legal ?!
Va mulțumesc pentru răspuns!
Am cedat fratelui partea mea de mostenire din partea tatalui ( 1/8 dintr-un imobil) si am citit pe forum ca nu mai pot revoca actiunea mea. In momentum de fata el define 2/8, iar mama restul de 6/8 pe care I le-a cedat fratelui cu clauza de intretinere.
Va rog sa- mi spuneti daca eu beneficiez la decesul mamei de calitatea de mostenitor si ce trebuie sa face!
Mentionez ca locuiesc in imobilul ce face obiectul viitoarei mosteni!
Multumesc!
Cu respect,
Am datoriile la banca,banca a vandut create, iar recuperatorul m-a notificat ca mi-a declarat sechestrata masina mea,iar politia ma va opri in trafic s-o retina pentru recuperarea creanteI. Politia va face asta? Este masina data in consemn la politie sau frontiera? !...Eu imi castig existenta conducand aceasta masina,va rog spune-ti-mi la ce sa ma astept! ...Va multumesc!!
Deoarece am demisionat de la ultimul loc de munca si nu am inca un loc de munca doresc sa achit plata contributiei la CASM pentru a-mi asigura continuitatea si drepturile de asigurat,mentionez ca am anumite probleme de sanatate care impun asistenta medicala si medicamentatie. Care sunt modalitatile prin care sa pot realiza aceasta plata ?