avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 302 soluții astăzi
Forum Activitate IOTUBNICOLAE

Activitate IOTUBNICOLAE

Cererile mele au fost motivate pe CONSTITUIRE NU PE RETROCEDARE.
Atat hcj cat si sentintele instantelor de judecată au fost motivate pe retrocedare (că nu fac dovada dreptului de proprietate). Aceste motivari de fapt sunt contradictorii cu solutia dată întrucât lipsa dovezii ar justifica îndeplinea conditiei cerute de art.19 din legea 187/1945 că tatal meu nu detinea terenuri la 23 august 1944, fiind îndeplinită o altă cerinţă la împroprietărirea din 1945. Această conditie nu am invocat-o pentru că tatăl meu se încadrează la categoria persoanelor care aveau mai putin de 5 ha şi luptase împotriva Germaniei hitleriste. Singura dovada este registrul din 1948, alte acte oficiale din 23 august 1944 nu se cunosc, din care primaria locala a eliberat o adeverinta.
Sentinta definitiva, în cazul meu, nu inlatura discriminarea ostasilor care nu si-au putut valorifica drepturile din cauza prizonieratului, discriminare care defapt a fost înlăturată prin articolul unic al mlegii nr,212/2008 prin atribuirea suprafetelor de teren in conditiile legii nr.187/1945.
Ce altă cale de atac există pentru îndepărtarea discriminării!?
Răspuns la discuția DREPTURI SALARIALE
mulţumesc pentru răspunsul dat! mă interesează cum se acordă clasele de salarizare de la clasa 33 + 9 a minimului din gradul principal până la clasa 44+9 a gradului superior, începând cu 1 ianuarie 2011. Se dă examen pentru fiecare clasă ori se acordă numărul de clase doar prin dispoziţia angajatorului proporţional cu numărul de atribuţii şi/sau complexitatea lor?
Cu stimă!
cum se aplică alin.(4) al art.6 din legea 285/2010? puncte de vedere vă rog!