avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Activitate Carolinanastase

Activitate Carolinanastase

In anul in care am nascut cu 2 luni inainte de eveniment s-a schimbat legea in defavoarea mea... si ce era sa fac .. sa ma duc sa fac cezariana sa nasc la 7 luni ca sa prind legea. Am luato ca atare. O lege se schimba pe parcurs si trebuie sa o luam ca atare.Chear nu vad o discriminare, si mama mea a prins la fel o schimbare de lege cea din 2010 si nu a mai putut sa iasa la pensi la termen.. o colega de a iei nascuta cu 3 luni inaintea ei a iesit cu vechea lege... deci DIscriminare...?
Presupun ca este un termen limita, in care legea trebuie sa treaca de Camera Deputatilor, nu poate sa stea la nesfarsit.
Buna ziua
In octombrie 2015 senatorii au votat, proiectul de lege care prevedere reducerea vârstei standard de pensionare pentru femeile care au născut cel puţin trei copii, până în ianuarie 1990, textul legislativ fiind adoptat cu 120 de voturi "pentru", niciun vot "împotrivă" şi două abţineri.
S-a aprobat legea, mama mea ar trebui sa inceapa sa-si pregateasca actele .. si nu stie daca a intrat in vigoare si daca poate beneficia de reducere. Toate celelalte creterii de cotizare si respectiv varsta sunt indelpinite
Va multumesc anticipat
Buna ziua, sunt intr-o sitoatie delicata, sotul ma ameninta ca o sa-mi ia copilul dupa divort, nu stiu daca a depus cerere pentru divort pentru ca nu mai stam impreuna. Din mesajele trimise astazi iteleg ca el deja a luat legatura cu un avocat si incepe procedurile. Eu sunt in concediu de cresterea copilului pana la 2 ani apoi o sa incep munca, momentan stau la parinti. Venitul meu e max pentru mamele ce au ales sa stea 2 ani acasa. Sotul nu este momentan angajat, a lucrat afara. Venituri salariale nu are, dar cont in banca are deoarece banii pe care ia strans fiind plecat si ia pus in banca pe numele lui, eu descurcanduma cu copilul din indemnizatia mea.