avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Activitate Sitar24

Activitate Sitar24

Răspuns la discuția termen eliberare apartament
poate sa imi raspunda cineva?

In plus, contractul de vanzare-cumparare stiu ca se semneaza la notariat. In acest caz, un articol din contractul de intermediere/vizionare al agentului imobiliar, care stipuleaza ca semnarea contractului de vanzare se face la sediul agentiei imobilare este legal?
Buna ziua,
Exista un temei legal, sau stipulat in programul prima casa prin care se cere ca eliberarea apartamentului sa se faca in termen de 30 de zile? sau termenul se stabileste intre vanzator si cumparator.
Agentul imobiliar continua sa il asigure pe vazator ca aceasta este procedura in timp ce mie, ca si cumparator, imi pare ca este oferta mea ca vanzatorul sa beneficieze de acest timp.
Multumesc
Răspuns la discuția Hai sa jucam fazan :)
anona1963 a raspuns inaintea mea cred ca trebuie sa porneasca alt fazan
Răspuns la discuția Hai sa jucam fazan :)
atestat
Răspuns la discuția Hai sa jucam fazan :)
iconostas
Răspuns la discuția Achitare pret imobil
Deci transferul se face dupa semnarea contractului de vanzare cumparare?

Multumesc
Daca declaratia pe proprie raspundere ca indeplinim cerintele de calificare, a fost incomplet formulata si nu contine lista expertilor propusi si nici lista contractelor pentru demonstrarea capacitatii tehnice, AC poate respinge oferta?
Dar daca AC a solicitat deja depunerea documentelor de calificare si ofertantul a inclus aceste informatii, mai poate fi respinsa ulterior oferta?
Buna ziua,

Daca pretul unui imobil care se vinde va fi achitat de catre cumparator in contul unuia dintre coproprietarii ce vand acel imobil, cand anume se face acest trasfer si in ce conditii? Notarul trebuie sa fie prezent la banca sau e suficient ca la incheierea contractului sa se prezinte si dovada efectuarii transferului de bani?
Cum se pot asigura ceilalti coproprietari ca titularul contului in care se face plata la va trasfera partea cuvenita?