avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Activitate lampadin2

Activitate lampadin2

Răspuns la discuția Legea nr. 247/2005
va multumesc . asta am gasit si eu dar este o insiruire a unor og .
Răspuns la discuția NOUL SAU VECHIUL COD CIVIL
Nu mai inteleg nimic . Este un partaj judiciar (iesure din indiviziune) indrodus la 11.09.2012 .
In forum am gasit vorbindu se despre aceasta lege . Va rog indicati mi unde gasesc explicit . Nu reusesc sa dau de ea .
Răspuns la discuția NOUL SAU VECHIUL COD CIVIL
multumesc
am inteles . multumesc
Domnule lucescu12 . Acesa este mostenitor pe o cota , dar acum vine cu o chitanta de mina din anul 1994 de care nimeni nu a stiut , pentru cota cumparata de mine de la alt mostenitor , sustinind ca a cumparat aceiasi cota pe care o am eu trecuta in act . Asta i ''buba'' . Este intradevar un act de vinzare-cumparare pe aceiasi cota pe care a re acesta chitanta .dar sunt ingrijorat .
Actiunea de partaj judiciar a fost introdusa pe data de 11.09.2012 .Acioneaza noil sau vechiul cod civil . Pot fi folosite elemente din ambele ??
Cam care ar mai fi alta cale de atac ?
Da am inteles . Numai ca in cadrul discutiilor pe care le am cu fratii , acestia se indoiesc de faptul ca am primi aceste despagubiri.Ina ceasta idee cerem sfatul pentru a sti pe ce cale sa o apuca. Intrebarea finala este : dupa efectuarea expertizei , evaluarii , si cerertii noastre formulate in care am precizat o suma , judecatorul apreciaza ce nise cuvine ? Exista varianta in care sa nu primim aceste despagubiri ? Aceasta ae fi intrebaea .
Este vorba de un partaj judiciar ( iesire din indiviziune) cu aceleasi parti . Suntem la a treia infatisare . 3 frati cerem despagubire de la al 4 lea , fiecare pt . cota lui . Se va face expertiza tehnica in care am cerut si evaluarea dreptului de folosinta . Ma gindesc ca ar trebui sa conexeze . Ce parere aveti ? aceste despagubiri se acorda ?