avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Activitate tudor26

Activitate tudor26

Buna ziua,
o societate nu a depus nici o declaratie de la infiintare an 2012, pana in prezent. In consecinta societatea este inactiva declarata motivul fiind nedepunerea declaratiilor, iar administratorul are cazier fiscal. Se doreste reactivarea societatii insa la depunerea declaratiilor am urmatoarea dilema: societatea era initial platitoare de impozit pe profit, declaratiile dupa 01.02.2017 cand ar fi trebuit prin efectul legii sa devina micro, cum le depun, selectez micro sau profit in decl 100? Fac si 010 si depun micro ulterior 01.02.2016?... asa as considera corect. Se poate reactiva fara depunerea situatiilor dinanciare/declaratiilor de inactivitate sau nu? Multumesc
Răspuns la discuția Cod CAEN
Buna ziua, nu e infiintata, va urma.
si eu ma gandeam la 4771 insa daca scrie magazine specializate in imbracaminte nu e vreo problema ca vand si pantori, care la randul lor au caen de specializat 4772, de fapt asta ar fi dilema.
4719 am inteles ca ar fi un magazin mixt cu gama sortimentala bogata, mai putin alimentar si aici nu prea e cazul...

Multumesc
Discuție Cod CAEN
Buna ziua,
doresc sa deschid un magazin in care sa vand cu amanuntul si nu stiu ce cod caen principal al fi cel mai potrivit avand in vedere ca vand haine preponderent, dar si accesorii si pantofi.
Multumesc frumos.