avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Activitate alexlupsa1

Activitate alexlupsa1

Va multumesc!
Asa stiam si eu,dar citeam ceva ca ar fi fost in dezbatere pentru 90 de zile suspendarea,

Lăzăruţiu Lucian a scris:

OUG nr. 195/2002:


Art.100
(3) Constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda prevazuta in clasa a II-a de sanctiuni si cu aplicarea sanctiunii contraventionale complementare a suspendarii exercitarii dreptului de a conduce pentru o perioada de 30 de zile savarsirea de catre conducatorul de autovehicul, tractor agricol sau forestier ori tramvai a urmatoarelor fapte:

litera f, nerespectarea semnalelor, indicațiilor și dispozițiilor polițistului rutier aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu

+ Amenda



Buna ziua!
Daca nu opresti la semnalul politistului care este sanctiunea?
Va multumesc!
nu ma poate ajuta nimeni cu un raspuns?
As dori un raspuns de la o persoana care ma poate sfatui
Buna ziua!
Daca contest o suspendare de 90 de zile,si se respinge in instanta mai beneficez de a avea dreptul sa dau reexaminare pentru scurtarea perioadei la 30 de zile?
Va multumesc!
Va multumesc pentru raspuns,citeam pe internet si am vazut ceva proiect de lege pentru modificarea suspendarii pe 90 de zile si nu stiam daca sa aprobat

Adrian ALBU a scris:

Este o contravenție și se sancționează cu amendă și suspendarea dreptului de a conduce pe o perioadă de 30 de zile.

Buna ziua!
Daca nu opresti la semnalul politistului care este sanctiunea?
Va multumesc!
Buna ziua!
De 3 zile am pe locul de parcare platit la primarie o masina parcata.
Am sunat la politia locala si ei in afara de a da o amenda nu pot face nimic.
Daca omul sta o luna de zile eu ce pot face?
Nu se poate sa ii ridice masina?
Va multumesc!
Stiu ca primaria nu are cum sa vanda acest teren.
Am fost la primarie si doamna de acolo mi-a aratat pe calculator harta si modificarile suferite de teren(terenul este traversat de gardul si constructile patronului).
Banuiesc ca si la CF apare tot asa.Am inteles ca patronul a platit 1100 lei pentru masuratori,dar ei au masurat eronat si i-au permis constructia pe terenul nostru.(explicatia doamnei).
Eu nu inteleg de ce primaria comunei a demarat actele pentru intabularea terenului in vederea vanzarii fara acordul nostru?
Pe cine intabuleaza terenul? si de ce au nevoie de aceasta intabulare?
Va multumesc
Buna seara!
Am o nelamurire:Am primit de la primaria comunei o instiintare in care scria ca trebuie sa ne prezentam cu actele de proprietate a terenului in vederea parcelarii acestuia.
In anul 2000 a venit un investitor din China care a cumparat teren in vecinatatea terenului nostru,unde a deschis o firma.Anul trecut si-a extins firma pe terenul nostru si noi nu am stiut pana ce am primit de la primarie respectiva hartie.
Doamna de la registrul agricol ne-a spus ca domnul si-a extins firma pe terenul nostru si ca doreste sa il parcelam(din 1500m patrati,patronul sa cumpere 1100m patrati si noi sa ramanem cu 400m patrati) la decizia dansei cu a patronului.
Nu stiu cum de si-a dat seama numai acum!
Noi nu suntem de acord cu parcelarea terenului si i-am spus ca ori cumpara tot terenul ori isi muta fabrica.
Problema e urmatoare:am intrebat in ce mod a obtinut patronul aprobarea proiectului de constructie pe un teren care nu este al lui?iar doamna a ridicat din umeri.
Ne-a mai spus ca va vorbi dansa cu el,noi sa stam linistiti acasa ca ne va anunta ea,ca mai dureaza actele de intabulare.
Ei pe cine intabuleaza terenul?De unde stiu ei ca voi vinde terenul cuiva?
Ce ne sfatuiti in acest caz?