avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 420 soluții astăzi
Forum Activitate irinuca05

Activitate irinuca05

Va rog sa imi spuneti cum se poate interpreta HG 611/2008 in cazul unei persoane care a avut raportul de serviciu suspendat pt concediu crestere copil. Are fisa de evaluare pt ianuarie-mai 2011 si noiembrie-decembrie 2012. Se poate inscrie la examen de promovare prin transformarea propriului post in 2013, cu aceste "resturi" de evaluari?

HG 611/2008
Art. 108
(1) Perioada evaluata este cuprinsa intre 1 ianuarie si 31 decembrie din anul pentru care se face evaluarea.
(2) Perioada de evaluare este cuprinsa intre 1 si 31 ianuarie din anul urmator perioadei evaluate.
(3) In mod exceptional, evaluarea performantelor profesionale individuale ale functionarilor publici se face si in cursul perioadei evaluate, in urmatoarele cazuri:
a) atunci cand pe parcursul perioadei evaluate raportul de serviciu al functionarului public evaluat inceteaza, se suspenda sau se modifica, in conditiile legii. In acest caz functionarul public va fi evaluat pentru perioada de pana la incetarea, suspendarea sau modificarea raporturilor de serviciu. La obtinerea calificativului anual va fi avut in vedere, in functie de specificul atributiilor prevazute in fisa postului, si calificativul obtinut inainte de suspendarea sau modificarea raporturilor de serviciu;