avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Activitate etanasiev

Activitate etanasiev

nu mai este nevoie de raspuns.
intre timp am cautat pe forum si m-am edificat.
va multumesc mult pentru raspunsuri si pentru informatiile suplimentare pe care ni le dati.
chiar sunt foarte utile
buna ziua
asi dori sa stiu daca este necesara modificarea la Registrul Comertului a actului constitutiv in ceea ce priveste denumirea societatii comerciale. fiindca din lege, sper sa gresesc, am inteles ca se face modificarea doar daca in denumirea propriu zisa apare sintagma "societate comerciala" si nu e vorba de acel S.C. din fata denumirii unei societati. sau gresesc si e vorba de toate S.C.-urile. #-o
multumesc
Răspuns la discuția recuperare creanta
nu am fost foarte explicita: factura respectiva nu a fost semnata in ziua care i-a fost transmisa ci l-am crezut pe cuvant pe patronul societatii respectiva, fiindca nu eram la prima factura, ca o va semna si o va transmite mai departe catre contabilitate.
din cate am observat, din practica mea, ca trebuie sa insisti in semnarea facturilor pentru a avea dovada ca acea factura este acceptata, chiar daca incepand cu 1 ianuarie 2007, de la data aderarii Romaniei la UE semnarea si stampilarea facturilor nu mai este obligatorie.
ce, dumnezeu, se intampla in tara asta eu chiar nu inteleg.
buna ziua
asi dori sa stiu daca o firma poate recupera o creanta de la o alta firma in conditiile in care firma debitoare nu a inregistrat factura in contabilitate. factura a fost emisa in septembrie 2011 si a fost transmisa personal la sediul clientului. pe factura s-au vandut niste produse, in pretul carora a fost introdus si pretul manoperei, fiindca clientul nu a dorit sa semneze un contract de executie lucrari. in 2012 le-am trimis o notificare cu privire la acea creanta, iar raspunsul a fost halucinant ca, factura respectiva nu este inregistrata in contabilitatea lor.
ce pasi trebuie sa urmam, daca mai trebuie? .....