avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1338 soluții astăzi
Forum Activitate iulianav

Activitate iulianav

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urm. speta:
-am incheiat cu un avocat un contract de asistenta juridica si reprezentare in fata instantelor de judecata , avand ca obiect anularea clauzelor abuzive dintr-un contract de credit . Am castigat la fond , insa s-a omis din hotarare calculul dobanzii legale aferente sumei de primit (comisionul de risc din 2007-pana in prezent) si cheltuiala cu onorariu avocat.
S-a depus completarea dispozitivului de catre avocat , dar intre timp ,s-a admis partial recursul (31.01.2013) si deci banca nu mai avea de dat comisionul de risc si implicit dobanda legala .
Solutia data la fond , in 26.02.2013 ,a fost de suspendare dosar pentru NEPREZENTARE avocat.
In data de 28.02.2013, la recurs , sentinta a fost modificata/corectata in privinta comisionului de risc in favoarea mea , dar nu si in cea a posibilitatii de a modifica dobanda , prin urmare pot depune iar completare dispozitiv.
Va rog sa-mi spuneti daca aceasta completare dispozitiv (consecinta a anularii unei clauze abuzive , respectiv a comisionului de risc) , intra in atributiile d-lui avocat , conform contract incheiat.
La aceasta data , dosarul la fond cu completarea dispozitiv este suspendat pe motiv de NEPREZENTARE avocat . Pentru a pune pe rol dosarul , va trebui sa platesc o taxa de timbru ? Mai pot pretinde dobanda din 2007 si pana in prezent?
Avocatul imi cere onorariu de succes si bani separat pentru completare dispozitiv.
Datorez onorariu de succes in acest caz , dar pentru completare dispozitiv ?

Va multumesc anticipat