avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Activitate chiwawa

Activitate chiwawa

Răspuns la discuția Concediere
Deja daca a zis ca ma da afara sigur nu mai sunt vazut cu aceeasi ochi, ceea ce inseamna ca va trebui sa urmez calea cea mai corecta si legala.
Va multumesc pentru raspunsuri; voi vedea luni ce decizie se va lua, eventual voi semna nota interna de sesizare, daca va exista una, voi merge la comisie, iar in final probabil voi apela la un avocat.

O zi buna va doresc
Răspuns la discuția Concediere
Tocmai asta este problema ca nu este nici un schimb de functie, doar ca vrea ca noi sa facem asta,mai sunt si alti colegi care trebuie sa o faca, insa eu refuz deoarece nu are treaba cu ceea ce fac eu si nu vreau sa-mi asum anumite greseli de incasare sau gestiune a banilor, chiar daca fisa postului nu este exhaustiva, ceea ce vrea sa fac nu are a face cu ceea pentru ce am fost angajat.
Discuție Concediere
Buna ziua,
Doresc cateva sfaturi.
Ieri am avut o discutie cu seful meu prin care nu vreau sa exercit alta munca care nu tine de departamentul meu. Eu sunt decorator, acesta doreste sa fac formare pe casele de marcat pentru a putea intra pe casa atunci cand nu are cine, desi nu am semnat nici un act aditional prin care mi se adauga la fisa postului sau ceva de genu.
Dupa aceasta discutie am fost informat ca voi fi concediat pe motive disciplinare.
Ma poate obliga daca nu tine de locul muncii mele?