avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1856 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters290072

Activitate ContSters290072

nu,nu cunosc...nu am pe nimeni...nu-mi cunosc parintii.de 10 ani s-au mai bine zis din 2002 nustiu ce s-a intamplat de mi-am pierdut cunostinta,am fost luata de o familie si au chemat medici ca sa vada ce am...am stat la pat pana-n 2005,nu ma puteam tine pe picioare,ameteam si nu puteam manca...am trait cu ceaiuri....,usor,usor mi-am revenit,nu mai am ameteli si nu m-ai vomit,nu mai am durerile insuportaile de muschi..problema este ca nu am nici un act de identitate si nu am pe nimeni care sa ma recunoasca....mi-am facut prieteni,am inceput sa lucrez in Dragon... .prietenilor nu le pot spune ca stau pe drumuri,nu am domiciliu si nici ca nustiu cine sunt,risc sa-i pierd ,sa fiu numita aurolaca s.a.m.d.
sunt din Bucuresti,nu am parinti si nici certificat de nastere...am trait pe unde am apucat si m-am descurcat cum am putut...pe la biserici si am stat la o mamaie pana cand mamaie nu a mai venit...statem la un subsol....nu-mi amintesc prea bine.aveam 4-5 ani..de 10-12 ani stau la o familie ...azi am deschis subiectul "buletin."mi s-a spus ca aurolacii nu au acte de identitate si nici domiciliu.nu-mi cunosc mama si nici cineva apropiat care sa ma ajute
care sunt procedurile ?
nu am certificat de nastere si nici buletin
am mare nevoie de ajutor?