avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters290458

Activitate ContSters290458

Hotararea CEDO, privind despagubirile in cazul conditiilor nefavorabile de detentie, poate anula hotararea privind acordarea celor 6 zile de castig pe luna, conform legii 169/2017, art.55, alin, 1 la liberarea conditionata?
Ce inseamna ,,(7) Beneficiul aplicării dispozițiilor alin. (1) nu poate fi revocat."?( Daca persoana privata de libertate a primit cele 6 zile recompensa, nu mai pot fi anulate, de nicio hotarare?)
Răspuns la discuția Drepturile omului
Multumesc pentru raspuns
Buna ziua,
Doresc sa stiu daca exista vreo asociatie care se ocupa cu drepturile persoanelor private de libertate.

Multumesc anticipat
Răspuns la discuția intrebare
Va multumesc pentru raspuns .
Discuție intrebare
Buna ziua... am o rugaminte , sa ma lamureasca cineva ....
ce inseamna Ordonanta de neincepere a urmaririi penale raportat la art.10 alin 1 lit d cod procedura penala.,art.38 cod procedura penala rap la art 45 al 1 cod procedura penala , intrucat lipseste elementul material al laturii obiective ....si disjungerea cauzei si continuarea cercetarilor fata fata de A,N,.
Adica s-a ajuns la concluzia ca persoana in cauza e nevinovata ?( eu asa inteleg)

Multumesc anticipat

Va multumesc pentru raspuns
Buna seara,
sunt profesor cu norma intreaga, si informatician cu jumatate de norma.Intampin greutati la calculul zilelor de concediu odihna. De cate zile concediu, ca informatician , beneficiez in aceste conditii? Mentionez ca am doua contracte de munca, pentru fiecare dintre ele am sustinut un examen.
Multumesc mult pentru raspuns
Buna seara,
As dori o informatie legata de atribuirea sporului de vechime la implinirea a 20 ani de munca.Am fost informata ca din februarie 2013, am trecut la alt spor de vechime( 25%) deoarece am implinit 20 ani de munca.Pana aici e totul foarte clar, dar,,,eu sunt profesor si ca sa am 1 norma completa lucrez in 3 scoli., iar in una din scoli am si jumatate de norma ca informatician( din noiembrie 2007) -deci doar in acesta scoala am 1norma si jumatae --iar d-na secretara mi-a zis ca sporul de vechime de 25% trebuia sa mi-l dea din 2011, pentru ca la vechime se tine cont si de aceasta jumatate de norma.Am intrebat si la celelte scoli de corectitudinea informatiei si mi s-a zis ca nu e corect sa primesc sporul din 2011.Cum este corect? Va multumesc anticipat
multumesc din suflet pentru raspuns