avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 146 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters290705

Activitate ContSters290705

Răspuns la discuția Santaj sexual
Am aflat de ce nu dorea aceasta amica sa se afle despre acea persoana se pare ca acea persoana ii plateste serviciile dar ea era cam nemultumita d eplata primita ca atare mi-a zis ca daca poate sa o scoata ca o santajeaza caci aia ia zis ca daca termina cu ea va zic tot parintilor inclusiv ca ia platit serviciile intime.
Răspuns la discuția credit bancar fara garantii
neah e casatorit nelegal (concubinaj ) si cam stie ca sa bagat in mai multe lucruri necurate ca atare tot e pe numele concubinei!
Dar daca aia obtin hotarare sa execute ce nu exista pentru curiozitatea mea in cat timp se prescrie aceasta
Răspuns la discuția credit bancar fara garantii
Investire excutore nsemnand ce anume ca nau ce executa?
Un amic a luat in 2008 un credit fara garantii de 10.000 euro a achitat 2 luni la el dupa care la lasat in treaba lui ca sa zic asa.
Acesta nu locuia la adresa din buletin cei de acolo vaitandu-se ca au venit peste ei tot felul de recuperatori "mai ceva ca niste camatari " si ca primesc in continuare somatii de la acestia .Banca sau ma rog firma de recuperare nu are nicio sansa sa isi recupereze creditul caci acesta nu are bunuri sau salariu legal pe numele sau si nici macar adresa nu este cea reala.
in aceste conditii cand se prescrie aceasta datorie?
Doamna ce sa va zic n romania bataia de joc din partea institutiilor statului este maxima totusi ar fi de preferat sa contestati aceasta decizie caci dca nu este anulata macar sa fie redus cunatumul sumei
dar daca nu ma ionsel si la anumite categorii de asigurati printre care coasigurati ,pers cu handicap de nu realizeaza alte venituri decat indemnizata de handicap mi se pare ca si acestora daca realizeaza orice fel de venit le este impozitat cu aceasta suma,incredbil dar adevarat ce sa mai zic romania natia abuzurilor
Am depus cerere pentru naturalzare in belgia si voiam sa intreb daca dobandesc cetatenia belgiana trebuie sa renunt la cea romana sau nu.
Si 2 daca tre sa renunt la celalta care este procedura ?
Răspuns la discuția Fara buletin (lipsa act spatiu)
Am inteles multumesc pentru raspuns.
Răspuns la discuția Abuz si bataie de joc
In primul rand pentru doamna Gabriela Pintea va multumesc mult pentru aceste informatii pe care deja le-am transmis persoanei in cauza.
In al doilea rand pentru domnul proces_ro,ati facut rau ca nu ati contestat acea decizie adica daca cu toti am accepta toate abuzurile grosolane care se comit le dam acestor persoane apa la moara caci vazand ca nu patesc absolut nimica vor continua sa faca abuzuri si mai mari si mai strigatoare la cer.
Răspuns la discuția Fara buletin (lipsa act spatiu)
a adresei de domiciliu / adresei de resedinta,

Cum poate face o persoana dovada acestei adresa de domiciliu /resedinta daca nu este nimeni dspus sa i-a aceasta persoana in spatiu?
Ma refer aici la cartea de identtate provizorie