avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Activitate Corina Scarlat

Activitate Corina Scarlat

Răspuns la discuția Furt intre soti
Dupa ramanerea definitiva a actiunii de divort, veti putea depune o plangere penala, care are mai multi sorti de izbanda, dar tot partajul bunurilor comune este cea mai buna solutie.
Av.Corina Scarlat
Baroul Ilfov
Răspuns la discuția Malpraxis
Este foarte posibi ca diagnosticul de TBC pus de medici sa fie eronat si medicatia gresit administrata, sa aibe efecte nocive asupra dezvoltarii tumorii si a metastazelor.
Sfatul meu este sa adunati toate actele, rezultatele investigatiilor,radiografii, investigatii tomografice si RMN, pentru ca de la spital nu le veti primi, mai ales in cazul unei culpe medicale.
Va trebui sa contactati pentru inceput un medic specialist pneumoftiziolog din alta unitate spitaliceasca decat cea in care a fost internat tatal dvs.care sa va sfatuieasca care este cauza nedepistarii la timp a tumorii si a metastazelor si daca medicatia pentru TBC a favorizat aparitia cancerului.
Urmatorul pas, daca medicul va sfatuieste ca exista o culpa medicala, este sa apelati la un avocat, care stie urmatorii pasi de parcurs.
Va doresc succes!
Av.Corina Scarlat
Baroul Ilfov
Nu exista in dreptul roman termenii:cresterea sau reducerea sentintei.
Poate ca senul ar fi sentinta atacabila cu o cale de atac sau nu.
Av.Corina Scarlat
Baroul Ilfov
Va trebui sa puneti la dispozitie intreg textul, ca sa poata fi facuta traducerea, termenii juridici vor trebui tradusi in functie de sens si cuvintele ce ii insotesc.Spre pilda, poate fi administrator, al unei societati comerciale, al unei societati in lichidare sau in sensul unui executor testamentar.
Av.Corina Scarlat
Baroul Ilfov
Este clar, ca aveti nevoie de un avocat specializat in dreptul familiei, cu multa rabdare, ca sa va indrume de cate ori aveti un episod neplacut cu tatal copilului si care sa introduca la instanta o actiune de stabilire a domicililui copilului la noua dvs. adresa si vizitare minor.
Nu va pierdeti curajul, instanta nu va fi de acord cu un asemnea program pe care l-ati avut pana acum, va stabili in interesul copilului un program normal de vizitare, pentru o dezvoltare psihica armonioasa, nu vizite dese ale tatalui insotite de certuri la fel de dese.
Luptati pentru copilul dvs., oricat de multe eforturi ar aduce aceasta lupta!
Aveti langa dvs., o persoana care va sustine, am inteles si nu ar trebui sa va fie frica.
De cate ori se intampla sa fiti lovita, asa cum ati scris, mergeti la IML si in baza certificatului medico-legal, veti introduce plangere penala, care va poate ajuta sa nu mai permiteti tatalui sa mai viziteze copilul atat de des.
Sa,aveti mai mult curaj, nu se poate ca o persoana care va face rau incontinuu, sa nu platasca o data si odata!Fara curaj nu veti castiga lupta!Nu este usor, dar cu siguranta veti castiga!
Amenintarile lui, pe tema ca, va poate face un rau la serviciu sunt ca urmare a faptului, ca, stie ca de acest lucru va temeti. Aratati-i ca nu va pasa si nu va face nimic, sunt convinsa!
Ganditi permanent numai la binele copilului si astfel, veti lua decizii corecte, neinfluentate de sentimente si frica.
Va doresc succes!
Av.Corina Scarlat
Baroul Ilfov
Sigur ca aveti sanse sa va recuperati banii,daca faceti dovada cu actele medicale ca medicul stomatolog a savarsit o greseala medicala si v-a produs suferinte fizice si psihice.Va trebui sa va adresati colegiul medicilor, dupa care, instantei de judecata.
Av.Corina Scarlat
Si parerea mea este,ca,cererea sa fie depusa direct la Parchet si din motivul ca, la depunerea cererii politistul, poate intimida petentul.
Răspuns la discuția Pot fi acuzat?
Dupa ce se finalizeaza ancheta si (cercetarea judecatoreasca, daca este cazul) si dvs.veti fi declarat nevinovat, va veti putea indrepta impotriva colegului dvs., care spuneti ca v-a denigrat, daca, bineinteles, faceti dovada, ca el este persoana, care, cu rea vointa v-a discreditat in fata colegilor dvs. Numai in acest mod.
Av.Corina Scarlat
Răspuns la discuția Pot fi acuzat?
Sigur ca nu se preleveaza amprentele dvs.de pe obiectele pe care le-ati atins, ca sa va incrimineze cineva.
Daca situatia este asa cum o descrieti, va aparati relatand adevarul.
Aveti nevoie, insa, de un avocat daca veti fi invitat la politie pentru a da o declaratie, chiar in calitatea de martor.
Av.Corina Scarlat
Răspuns la discuția Copil de 3 ani speriat
Poate ar fi bine ca, parintii sa ceara sfatul unei persoane specializate, pentru a invata cum sa se comporte cu copii lor, in asa fel incat acestia sa creasca intr-un mediu armonios, iar dezvoltarea psiho-emotionala sa nu le permita sa dezvolte temeri de nici un fel.Copiii se comporta potrivit, educatiei parintilor lor. Sa nu uitam cuvintele marelui Freud:"Adultul e suma traumelor din copilarie".
Av.Corina Scarlat