avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Activitate 7clau

Activitate 7clau

Discuție drept de vot
Daca am fost condamnat cu suspendare 6 luni, termen de incercare 2 ani si 6 luni pot merge la vot ? Condamnare a ramas definitiva in martie 2013 ?
Discuție stergere cazier
Buna ziua

Va rog sa imi spuneti cand pot sa cer strergerea cazierului daca in 2013 am avut o sentinta definitiva (pt evaziune ) cu suspendare pe un termen de 6 luni si termen de incercarae 2ani si 6 luni. Mentionez ca am platit ch de judecata iar recuperarea prejudiciului se face lunar din salar.
Multumesc.
Răspuns la discuția Deducere personala
Am inteles .........pot avea o persoana in intretinere de gr doi dar aceasta nu are calitatea de coasigurat #-o
Răspuns la discuția Deducere personala
Noile deduceri personale din 2016 – Legea 227/2015
.................................................................................................................................
Pentru contribuabilii care realizează venituri brute lunare din salarii de peste 3.000 lei nu se acordă deducerea personală.

(3) Persoana în întreţinere poate fi soţia/soţul, copiii sau alţi membri de familie rudele contribuabilului sau ale soţului/soţiei acestuia până la gradul al doilea inclusiv, ale cărei venituri, impozabile şi neimpozabile, nu depăşesc 300 lei lunar, cu excepţia veniturilor prevăzute la art. 62 lit. o), w) şi x) şi/sau a pensiilor de urmaş cuvenite conform legii, precum şi a prestaţiilor sociale acordate potrivit art. 58 din Legea nr. 448/2006 privind protecţia şi promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

Ce se intelege prin rude de gradul 2 inclusiv ?
Va rog sa imi spuneti daca apot sa il trec pe fratele meu coasigurat ( acesta nu realizeaza nici un venit ).
Buna ziua
Va rog sa imi spuneti daca am firma de taxi si sediul firmei este acasa cu cat se mareste impozitul pe cladire ?
VA ROG SA IMI SPUNETI DACA EU IMI SUSPEND ACTIVITATEA FIRMEI PE 3 ANI DIN 2016 TREBUIE SA PLATESC IMPOZITUL FORFETAR SAU S-A SCOS?


Am preluat o autorizatie de taxi de la un SRL. Am pastrat denumirea si codul fiscal. Ce trebuie sa fac urmatoarea situatie : daca in vechea balanta (la vechiul proprietar) exista mijloc fix si sold in casa cum incep balanta pentru noul proprietar acesta nepreluind mijlocul fix si banii din 5311.
Va multumesc anticipat
Am preluat o autorizatie de taxi de la un SRL. Am pastrat denumirea si codul fiscal. CE trebuie sa fac urmatoarea situatie : daca in vechea balanta (la vechiul proprietar) exista mijloc fix si sold in casa cum incep balanta pentru noul proprietar acesta nepreluind mijlocul fix si banii din 5311.
Va multumesc anticipat
Răspuns la discuția Poprire
sunt obligata sa retin jumatate 1/2 din salar sau doar 1/3