avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Activitate Pompiliu92

Activitate Pompiliu92

Răspuns la discuția Cheltuieli de judecata
Pai nu este interesul lui sa se reprezinte si sa castige?
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca s-a lovit in volan, inseamna ca nu purta centura, nu?
Răspuns la discuția Scurgere apa Aer Conditionat...
Nu pot sa repozitioneze un pic masuta astfel incat sa nu mai pice pe ea?
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din nefericire, modelele Mazda din anii respective sunt stiute pentru problemele lor cu rugina din cauza tablei mai proaste. Pe de alta parte, o gaura nu se putea face de pe o zi pe alta. Degeaba ai articulatii si noxe bune, daca structura masinii e afectata de rugina.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Limita la Raiffeisen tot de 5000 de lei este. Poti scoate o suma mai mare doar daca ai cumva un card special (ex. Mastercard Gold sau esti client Premium Banking) sau ai sunat la banca sa iti deblocheze temporar limita pentru ziua respectiva.

Dapix a scris:

Banca Transilvania are limită să scoți la 24 de ore la bancocat doar 5000 de lei.
Nu știu ce limită zilnică are Raifaizăn, dar nu cred că la aceasta bancă poți scoate de la bancomat 20.000 lei în 24 de ore.

Eu sunt client vechi BANCA TRANSILVANIA și vă pot confirma ca client.

Deși nu cunosc politica băncii RAIFAIZĂN, totuși nu cred ca la bancomarele lor poți ridica în 24 de ore 20.000 lei.



2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Chiar si cei de la Casco refuza de multe ori sa te descupagubeasca daca nu erai parcat legal.

ibn a scris:

Fiindca sunteti cu musca pe caciula, parcand intr-o zona nepermisa mai bine acceptati oferta mamei caci s-ar putea sa ramaneti si fara asta. Sau puteti inlocui parbrizul prin CASCO...

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu se mai scot banii de la ghiseu de ceva timp. Casieriile au fost inchise si s-a trecut la bancomate multifunctionale.

Dron/2 a scris:

E clar spalare de bani, frauda, ceva nelegal.
Cand nu ai acces la card, poti scoate banii de la ghiseu. Nu era comisionul mai mare decat la transfer.
Mergeti la politie si spuneti adevarul cu lux de amanunte. Daca nu va prezentati, va considera complice. Cum se zice ma sus, e bine sa aveti si un avocat.
Succes!

De obicei, aplicatiile de dating va afiseaza trei preturi la abonamente. Un pret la abonamentul pe 1 an, care este afisat sub forma de rata lunara, un alt pret la abonamentul pe 6 luni si un pret pentru abonamentul pe o luna.

Ideea e ca rata lunara la abonamentul de 1 an sau 6 luni este muult mai mica fata de pretul pe o luna, asa ca poate sa va induca in eroare. Dumneavoastra va duceti pe cel mai mic pret si de fapt, va luati angajamentul ca platiti un an intreg.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu e chiar asa. Daca suna vreun potential client, agentia va spune ca anuntul respectiv nu mai este valabil, dar au ceva similar, ceea ce inseamna ca dumneavoastra va face un deserviciu. In plus, nimeni nu le-a dat acordul sa foloseasca pozele.
Salutare. Multe masini vin in ziua de astazi dotate din fabrica cu DLR, chiar daca acest aspect nu apare trecut in detaliile din cartea tehnica. Tarile nordice au implementat aceast cerinta acum ceva timp, pentru a face masina vizibila in trafic, chiar daca circuli doar in oras de exemplu. Daca pornesti faza scurta, DRL-urile se opresc automat. De mentionat. DRL-urile nu sunt considerate "lumini de intalnire" daca pleci din oras, asa ca trebuie sa pornesti faza scurta.