avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Activitate McV2500

Activitate McV2500

Răspuns la discuția Lege jocuri de noroc
Buna,
Art 10. 1) OUG 77/2009
a) jocuri loto, dacă sunt folosite rezultatele pur aleatorii ale unor evenimente ce constau în extrageri de numere, de litere, bilete sau simboluri, indiferent de procedurile şi caracteristicile mijloacelor utilizate pentru efectuarea extragerilor (urne, roţi, cupe şi alte asemenea mijloace) care nu se desfăşoară în prezenţa jucătorilor. În această categorie se includ: loteriile, inclusiv cele instantanee, şi orice joc de noroc care nu se desfăşoară în prezenţa jucătorilor şi care constă în extrageri de numere, de litere, simboluri, formulare sau bilete, prin intermediul cărora pot fi obţinute diverse câştiguri determinate de evenimente care nu se desfăşoară în prezenţa fizică a jucătorilor, cu excepţia jocurilor de noroc definite în continuare;
Răspuns la discuția Lege jocuri de noroc
Mai este un aliniat in lege care spune ca jocurile on-line de oricefel sunt jocuri de noroc daca nu sunt in prezenta FIZICA a participantilor. Am tot cautat pana acum portite si nu sunt, nu ai cum sa faci nici un fel de joc in tara asta. Trebuie sa faci firma off shore etc etc, BAN pe Romania ca sa nu fie un joc de noroc pasiv si gata.
Cosmin daca afli ceva spune-mi si mie sunt deschis la colaborari.
Răspuns la discuția Lege jocuri de noroc
Buna ziua,
Daca intr-un anumit joc nu exista elementul de hazard atunci acel joc nu este joc de noroc?
De exemplu sah, moara sau x si zero unde fiecare miscare este facuta de utilizator fara sa existe nici un element din joc care sa genereze ceva aleatoriu. Toate alegerile sunt facute de catre utilizatori fara implicarea unui soft sau a organizatorului. Un astfel de joc poate fi considerat joc de noroc?
Conform ART.3 (3) "Organizarea oricărui joc de noroc implică existenţa cumulativă a urm
ătoarelor elemente: joc şi/sau partidă, taxă de participare sau miză, fond de câştiguri sau premii, mijloace de joc, organizator, participanţi. " sunt incluse cam toate jocurile posibile fara sa mai fie loc de jocuri complet bazate pe indemanare.
In final ideea este daca jocul de sah poate fi considerat joc de noroc conform noii legi?
Multumesc anticipat