avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Activitate gabics

Activitate gabics

Discuție Rovinieta
Buna ziua, am laut rovinieta pe un an, dar vreau sa-mi dau masina la programul rabla si sa-mi iau alta masina, dar sa-mi pastrezi numarul, rovinieta va fi valabil incontinuare, sau va trebui sa-mi iau alta.
Discuție Pensie urmas
Mama mea are pensie de urmas dupa tatal meu care a lucrat in subteran pana in 1992. Are dreptul la recalcularea pensiei?
Răspuns la discuția izolare ap.
Si atunci sunt obligat sa contribui la izolare?
Discuție izolare ap.
Buna ziua, stau intr-o scara de bloc cu 4 coloane de apartamente, le voi numi generic A,B, C, D, eu daca stau pe coloana A si o persoana care sta pe coloana D vrea sa-si izoleze apartamentul, are pretentia ca toata scara sa participe la cheltuiala lui. Eu sunt obligat la acest lucru sau nu? De ce? Precizez ca nu vem asociatie nici pe scara nici pe bloc deoarece
la toate utilitatile avem contracte individuale incheiate cu furnizorii.
Va multumesc.
Buna ziua stau intr-un bloc cu 4 scari, fiecare are cate o uscatorie care este parte comuna a scarii, nu avem asociatie de proprietari deoarece toate utilitatile sunt contractate individual pe apartament. Unii din scara ar dori sa vanda spalatoria, iar altii nu, as dori sa stiu care sunt conditiile de vanzare si ce anume trbuie de indeplinit, iar cei care nu doresc aceasta vanzare ce se intampla cu decizia lor.
Și cât timp poate dura ancheta?
De obicei imi plimb cainele dimineata, este lume afara si stiu si de camerele de supraveghere, asa ca ar fi cea mai mare prostie sa fac asa ceva, in plus multa lume trece prin acea zona si pentru ca am fost in dreptul masinii, ei presupun ca eu sunt faptasul. Cum am mai scris politia nu a vrut sa -mi arate filmarea, le-am spus s-o duca la un laborator si s-o analizeze in mod obiectiv, la care mi s-a spus ca nu e cazul sa se ajunga pana acolo. As dori sa mai stiu cat dureaza cercetarea si dupa cat timp voi fi chemat la poligraf, ca sa am timp sa-mi angajez un avocat. Multumesc.
Nu aceptam detectorul cu minciuni daca n-as fi sigur pe mine.
Azi 08.09. am fost la politie primind o citatie, sa ma prezint ca martor,iar din discutii mai voalate am fost acuzat ca am zgariat 2 masini ale unui vecin. Cand le-am spus ca nu am fost eu si ca nu maocup de asfel de lucruri, m-au intrebat daca stiu pe cineva care face asa ceva. Cand le-am spus ca Nu, iar au indreptat discutia catre mine si sa ma impac cu proprietarul daca sunt vinovat. Le-am raspuns ca Nu sunt vinovat si n-am la ce ma impaca ca nu suntem certati, dar il voi da in judecata pentru calomnie, atunci am fost intrebat daca particip la un test cu detectorul de minciuni. Am spus Da, mi-au luat declaratia si am plecat. Nu mi-au aratat nicio dovada, spunandu-mi ca este un dosar in lucru. Am inteles ca dovada ar fi o camera video instalata la un apartament si la un moment dat am trecut pe langa acea masina. Va rog spuneti-mi la ce sa ma astept si ce ar trebui sa fac. Precizez ca au mai incercat chestia sata si cu un alt vecin.
Sunt pensionar, am un copil minor in întreținere, pot beneficia de deducere?. Nevasta nu se încadrează pt. deducere. Mulțumesc.