avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Activitate ICHIM_LILIANA

Activitate ICHIM_LILIANA

Răspuns la discuția PFA economist
Din pacate nu pot pentru ca sunt si Cenzor cu contract de mandat.

Multumesc foarte mult!
Răspuns la discuția PFA economist
ok, am inteles. Multumesc foarte mult!
Pentru aceste servicii trebuie sa ma inregistrez platitor TVA?
Pentru prestari servicii de consultanta trebuie inregistare in scopuri de TVA?

Multumesc!
Răspuns la discuția PFA economist
Asta stiu si in cadrul departamentului de contabilitate exista si un director economic care vizeaza si semneaza toate documentele inclusiv bilantul. Eu ma refer strict la partea de contabilitate primara, culegere documente, relatia comerciala cu clientii.
Discuție PFA economist
PFA Economist care nu este membru CECAR poate presta servicii contabilitate primara unei societati comerciale cu cifra de afaceri peste 5.000.000 lei?
Daca da care este baza legislativa?
Multumesc anticipat?
Răspuns la discuția CENZOR SA
Actionarii stiu deoarece tot cu dansii au semnat si contractul ca PFA.
Va multumesc!
Discuție CENZOR SA
Buna ziua. Va rog, daca ma puteti ajuta in doua probleme. Sunt cenzor in cadrul unei societati pe actiuni incepand cu 01.06.2013. Am un contract de colaborare cu aceasta companie independent de noua funcie, cea de cenzor. Mentionez ca acest contract il al ca PFA, dar nu pe contabilitate, pe lat domeniu ce tine de partea comerciala, mai precis relatia cu clientii. Doresc sa stiu daca pot avea in continuare aceasta coleaborare paralel cu calitattea mea de cenzor al acestei SA.
De asemeni va rog sa imi spuneti daca este din moment ce in actul constitutiv al societatii apare inscris ca cenzorii vor avea contracte este obligatorie colaborarea in baza unui contract de mandat cu caracter permanent sau se poate incheia un contract partial.
Va multumesc!