avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters295342

Activitate ContSters295342

Răspuns la discuția Intrebare - fondul de rulment
dar exista o lege in care scrie ca este obligatoriu fondul de rulment? ne tot citeste dintr.o carte cu legi. Eu am gasit pe net legea nr.230/2007 privind infiintarea,organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari,dar nu am gasit nimic de fondul de rulment sau fondul de reparatii ( asa am inteles ca se numeste acum )
Răspuns la discuția Intrebare - fondul de rulment
eu intrebam daca ne poate obliga sa platim daca noi avem chitantele dar bani nu mai sunt.
Răspuns la discuția Intrebare - fondul de rulment
"furaciunea " aceea de 31300 ron a fost achitat de noi propierarii ( adica a mai platit inca odata intretinere ) sa nu avem probleme cu furnizorii. Suntem cu toate la zi, a mai ramas de recuperat suma de la fosta administratora. Acum noul cere alt fond de rulment deoarece cel din trecut a disparut. Mai are acest drept avand in vedere ca noi suntem cu platiile la furnizori la zi?
buna seara,

Anul trecut fosta administratora "a furat" cam 31300 ron ( am facut expertiza si asteptam un raspuns ), dar nu asta este problema si intrebarea mea acum. Noi locatarii am platit fondul de rulment la vremea aceea si avem si chitantele,intre timp am aflat ca acei bani nu mai exista si acum noul administrator ne cere sa platim alt fond de rulment.
Ne mai poate obliga sa platim alt fond de rulment?