avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
LIVE, ACUM (498 PARTICIPANȚI) Reforma fiscală 2025-2026: Implicații și strategii de optimizare
Accesează live evenimentul
Forum Activitate vasiliubogdan

Activitate vasiliubogdan

Răspuns la discuția Calomnie
Va multumesc pentru raspuns!din ce am citit acea imputernicire o poate redacta avocatul din romania,nefiind nevoie de semnatura mea!
Discuție Calomnie
Buna ziua!Am si eu o problema pe care cred ca o pot rezolva cu ajutorul dumneavoastra!Sunt acuzat de catre o prietena de familie ca i-asi fi furat datele unui card bancar,si as fi luat banii folosindui la incarcarea unui cont de jocuri de noroc!din pacate,toate acuzatiile sau facut doar prin intermediul online-ului,mai precis a lasat mesaje prietenei mele!noi suntem de 1 saptamana in irlanda,ea e medic aici,cu un contract de munca iar eu caut de munca!as putea depune o plangere impotriva persoanei respective la politie online?sau ma poate reprezenta un avocat care sa depuna in numele meu o plangere la politie?cum ma sfatuiti sa procedez?cam cat timp dureaza pana se afla cine i-a luat banii?pot cere despagubirii morale?cum e mai bine sa procedez?va multumesc si va doresc o seara buna!