avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 199 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters296477

Activitate ContSters296477

Buna ziua,
Suntem 2 asociati cu 50 % parti sociale si administratori .In cazul in care unul dintre asociati si administratori nu vrea sa mai contribuie la plata obligatiilor catre bugetul de stat,se poate sa cer iesirea mea din societate?Cum se poate proceda in aceasta situatie?Multumesc.
Buna ziua,
Care sunt consecintele refuzului la plata al mai multor bilete la ordin si cine este raspunzator pentru emiterea lor? Atrgerea raspunderii va fi a celor doi administratori sau doar a celui care a semnat B.O.?
Răspuns la discuția Taxa de timbru
Mai exact este in discutie un regulament pentru inregistrarea si tinerea evidentei vehiculelor pentru care nu exista obligativitatea inmatricularii dar in care nu se specifica nimic despre taxa de timbru ,dar si acestea polueaza..
Discuție Taxa de timbru
Vehiculele care nu sunt supuse inmatricularii,dar care pot circula pe drumurile publice potrivit unui regulament al consiliului local,sunt supuse platii timbrului de mediu?
Prin partaj pot solicita cota parte (adica sa am dreptul de a locui intr-o camera in casa fostei sotii), avand in vedere contributia mea la reabilitarea si intretinerea casei ,in contul partii ce mi s-ar cuvenii?