avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Activitate ambrafirst

Activitate ambrafirst

Pentru un cabinet psihologic individual ce taxe vor trebui platite catre stat, sunt la fel ca si un PFA?
Multumesc!
Răspuns la discuția Decizie de impunere de la CAS
Suma datorata pe anul 2007 ar trebui sa fie deja prescrisa, in acest an am cea mai mare datorie. Cei de la Casa de Sanatate mi-au spus ca in mod normal pot fi obligata sa platesc prin executare silita la 30 de zile de la primirea deciziei de impunere. Aceasta decizie de impunere am primit-o in martie, pe ea scrie ca este calculata din februarie. Eu intre timp am facut contestatie,dar aceasta nu ma ajuta pentru termen si nici nu se opresc in acest timp penalitatile. M-au mai sfatuit sa fac o cerere la ANAF in care sa cer esalonare, desi cei de la finante au spus ca nu pot face esalonare ca sunt persoana fizica, dar ca pot plati cate putin, fara sa mai primesc somatie pentru executare silita. Nu mai stii pe cine sa intrebi si la cine sa mergi sa rezolvi problema. Anul 2012 nu este prinsa in aceasta decizie de impunere, sa inteleg ca urmeaza sa primesc si pentru acest an o alta decizie la anul, trebuie sa merg eu si sa intreb cat mai am de platit si pe 2012?
Multumesc anticipat pentru raspuns!
Răspuns la discuția Decizie de impunere de la CAS
Multumesc pentru raspuns. Am fost la finaţe sa intreb de esalonare si nu se poate face pentru persoane fizice. Nu am banii necesari sa platesc datoria si nu stiu ce sa fac, cat timp imi acorda ANAF sa pot plati?
Multumesc!
Am primit o decizie de impunere de la Casa de Sanatate in martie, dar este calculata si datata din februarie pentru plata contributiei pe ultimii 5 ani/ 2007-2011, am depus o contestatie in data de 29 martie si am asteptat sa vina raspunsul. Acum o saptamana am aflat ca s-au publicat pe site raspunsurile, deja am majorari de la suma si majorarile initiale primite in martie. Doresc sa intreb cat timp am la dispozitie sa platesc pana se va ajunge la executare silita? Pot plati doar datoria si penalitatile ulterior, fara sa se mai calculeze penalităţi şi fără să mai fiu executata silit?