La o pedeapsa de 3 ani cu suspendare sau cu executare?cam ce sanse sunt?va rig frumis sa imi spuneti ce parere aveti dvs. despre asta.Multumesc!O seara placuta!
La o pedeapsa de 3 ani cu executare?sunt disperata pt ca nu stiu ce sanse are...eu nu sunt avocat si nu stiu de ce anume se tine cont in situatiile astea.multumesc!
Pff...dar este greu de obtinut pedeapsa?ati mai avut sau auzit de astfel de cazuri cu trafic international in care s.a primit pedeapsa cu suspendare?multumesc
Buna ziua!as vrea sa ma ajutati cat mai repede cu un rasp la intrebarea pe care o sa v.o adresez daca se poate.Prietenul meu este in arest preventiv pt 29 de zile pt trafic international de canabis.A trimis din Italia in Romania 2 pachete in decurs de 2 saptamani.Primul pachet continea 175g,iar al 2-lea aprox 480g canabis.El a fost denuntat de baiatul care a primit pachetul in Romania,dupa ce acesta a fost prins vanzand unui politist sub acoperire.Nu mai are antecedente penale.S.a prezentat singur la politie si a dat declaratie.A recunoscut si a zis ca regeeta cele intamplate.Ei considera ca reprezinta un pericol pt societate si il tin sub arest.Vreau sa stiu ce sanse are la o pedeapsa cu suspendare.Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns.Este posibila o astfel de pedeapsa?Multumesc