avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1402 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate bogdanvas

Activitate bogdanvas

in cursul zilei de azi am mers la comandantul politiei explicandui ca,art 118alin(2).nu se poate pune in aplicare in situatia mea deoarece eu plangerea o am inregistrata in luna octombrie 2012,iar perioada mea de suspendare a fost de pe 30.05.2012 pana la 28.06.2012 inregistrata in calc politiei, deci fiind ilogic sa ma incadrez eu la acest art,la care d,lui a replicat ca nu stiu eu legea.credeti ca ar trebui sa ma adresez instantei de contencios?
eu am facut o cerere imi care sa-mi spuna temeiul legal si ei au raspuns asa;conform art118,(2) OG2002 se dispune suspendarerea permisului pe 30zile.
in luna mai 2012 mi sa suspendat permisul pentru neacordare de prioritate,pt 30 zile,dupa expirarea celor 30 zile am mers la politie si am ridicat permisul,apoi in octombrie,acelasi an am facut contestatie impotriva acelui pv,in speranta ca nu voi plati amenda,dar in februarie 2013 am pierdut pe motiv de tardivitate,acum politia mi-a trim acasa o instiintare ca tre sa predau permisul,ma ajuta cineva sa-mi spuna daca se procedeaza legal?