avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Activitate Barabas Reka

Activitate Barabas Reka

Răspuns la discuția Lichidare firma
Lichidarea s-a facut de un lichidator judiciar, eu am fost angajata pe firma respectiva, si si acuma sunt, in momentul lichidarii eu am avut contractul de munca suspendat, iar lichidatorul a lichidat firma cu banii aia in cont si cu mine ca salariat. Eu as dori acum sa mi se inceteze contractul de munca insa lichidatorul zice ca el nu poate sa faca nimic in moment ce firma s-a lichidat, iar cei de la ITM zic, ca nici ei nu au ce sa faca, trebuia de lichidator.

george-neagu a scris:

Trebuia ca pana la data radierii de la registrul comertului sa va scoateti banii de acolo si sa le solicitati in scris inchiderea contului. Contabilul care v-a intocmit si semnat bilantul de inchidere nu v-a atras atentia? Incercati cu certificatul de radiere sa mergeti la trezorerie si sa vedeti daca ii puteti scoate.

Discuție Lichidare firma
Buna ziua, vreau sa ma interesez cum se poate ca o firma care in 2017 a fost lichidata o firma, dar care imca are o suma mai mica la trezorerie. Ce se poate fave cu banii aia?
Buna ziua, sunt divortata si am o fetita de sase ani, tatal minorei sta la 60 km de domiciliul nostru si are program de vizitare in fiecare prima si al treilea sfarsit de sapt de la ora 16.00 vineri pana la ora 18.00 duminica. Orele de vizitare nu sunt respectate de el niciodata, in sensil ca vineri vine foarte foarte rar la patru, de obicei intarzie o ora, ora si jumatate, iar duminica o aduce cand are el chef, ba la sapte, ba la opt, noua, fara sa ma anunte pe mine, isi bate joc de mine mai precis, ca eu stau si le astept duminica, iar vineri il asteptam cu fetita. Eu am incercat de nenumerate ori sa-l rog sa ma anunte macar, sa stiu si eu la ce ora o aduce sau vine sa o ia, dar fara vreun rezultat, lui nu-i pasa deloc. Pot sa fac plnagere la politie pentru nerespactarea sentintei civile si (1) Reţinerea de către un părinte a copilului său minor, fără consimţământul celuilalt părinte sau al persoanei căreia i-a fost încredinţat minorul potrivit legii? Daca da la care politie? Unde am eu domiciliul sau la el?
Buna ziua, ma puteti ajuta va rog cu un model de cerere pentru majorarea pensiei alimentare, luand in considerare ca tatal minorei are Intreprindere Individuala si nu am cunostinta de veniturile lui. In acest caz daca el lucreaza mai ales la negru, are service auto, si in declaratiile lui anuale trece foarte putin, ce as putea face ca sa demonstrez ca el de fapt are venituri mai mari? Va multumesc.
Răspuns la discuția Pensie de intretinere minor
Tocmai, nu are salariu, are un asa zis profit, nici dividende nu are, nu are firma ci intreprindere individuala
Buna ziua, ma puteti ajuta cu un model de cerere majorare pensi intretinere, luand in consoderara ca tatal minorei este titularul Intreprinderii Individuale. Unde se depune cererea la judecatoria unde isi are el domiciliul?
Va multumesc
Buna ziua, tatal.minorului dupa divort este obligat la plata pensiei de intretinere in cuantum de 300 lei, el refuza de 2 luni sa faca plata, prima faza estw sa ma duc la executor sau pot si la politie sa depun plangere? Fostul sot are o intreprindere individuala, si a depus declaratie de venit in minus, lucru care nu este adevarat, are service auto si stiu ca are venituri mari dar pe negru, cum pot in cazul de fata sa cer marorea pensiei sau am vreo sansa?
Buna ziua, ma puteti ajuta va rog cu un model de cerere pe calea ordonantei presedintiale, de suplinire a acordului tatalui? Va multumesc
Răspuns la discuția Copil minor dupa divort
Da cum sa nu, si sunt respectate. Azi iarasi am avut o discutie cu el, pe tema asta, azi mi-a zis ca imi da, dar doar in cazul in care trecem si numele hotelului unde ne ducem, dar nu am curaj sa fac rezervare, si daca dupa aia nu-mi mai da?! Asa a facut acum trei ani, mi-a peomis dar nu mi-a dat, am facut rezervare si nu am putut sa plec
Răspuns la discuția Copil minor dupa divort
Nu prea cred ca l-ar fi durut ca nu stie unde este copilul lui. Ce fel de tata este care nu vrea sa dea o declaratie notaraiala ca sa ies cu fetita din tara?! De 5 ani suntem separati si niciodata nu mi-a dat...