avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters299584

Activitate ContSters299584

dcozma a scris:

ART. 36 din Legea 192/2006
Mediatorul nu poate reprezenta sau asista vreuna dintre părţi într-o procedură judiciară ori arbitrală având ca obiect conflictul supus medierii.

[/quot

consider ca, acest articol se refera strict la obligatiile mediatorului care efectueaza medierea..ma intereseaza reprezentarea partii in instanta de catre AVOCAT CARE A EFECTUAT SEDINTA DE INFORMARE PRIVIND MEDIEREA...din punctul meu de vedere nu este acelasi lucru...si totodata potrivit art.227 alin.2 CPC medierea este facultativa, obligatorie este sedinta de informare privind medierea.
va rog sa-mi spuneti de unde detineti aceste informatii..multumnesc anticipat
In legea 192/2006 nu specifica acest aspect.despre tranzactii facute intre avocati.as dori sa mentionezi articole daca exista.multumesc
buna ziua..sedinta de informare privind medierea este facuta de catre un avocat..poate reprezenta partea in instanta un alt avocat, abii apartinand aceluiasi cabinet?? Sau poare reprezenta partea in instanta avocatul care a facut sedinta de informare??multumesc!
buna ziua.am si eu o nelamurire..am tot cautat informatii cu privire la sedinta de informare care poate fi facuta si de catre avocati.un lucru este clar,avocatul poate face sedinta de informare daca are experienta in domeniu de minim 5 ani si daca se inscrie in tabloul mediatorilor.intrebarea este CUM SE FACE INSCRIEREA DE CATRE AVOCAT IN TABLOUL MEDIATORILOR??SE FACE CA SI INSCRIEREA IN TABLOUL MEDIATORILOR AUTORIZATI??nu specifica acest lucru.multumesc