nu a facut nicio plata,in toti bani astia a facut 2 deplasari pana la politie si pana la parchet,in llegatura cu chitanta nici nu mia dat dar a spus cand a fost de la retinut pe fratele meu vezi ca ti am taiat chitanta pe 2000,pe noi nu ne interesa chitanta,am uitat sa specific ca din hartiile trimise de baroul bucuresti specifica ca ar trebui sa ma duc la parchet sa ii fac plangere penala.
buna ziua va rog sa ma lamuriti si pe mine,am avut un dosar penal in care am avut un avocat care ma pacalit cu 10.000 euro spunandu-mi ca imi va rezolva el dosaru sa imi dea nup,asta sa inatmplat in anul 2009 iam dat bani si el a taiat chitanta doar pentru 2000 de euro,pe urma nu sa mai interesat de dosar deloc,in 2010 iam facut plangere la baroul bucuresti a stat si pe akolo plangerea 1 an si am primit raspuns ca desii lau chemat de multe ori acolo nu sa prezentat si ca a trimis o hartie prin care se apara ca nu i-am dat decat 2000 de euro asta reprezentand onorariu,specific ca am avut martori cand iam dat cei 10000 de euro,va rog un raspuns mai imi pot recupera acei bani?